| Denis_5853 a întrebat:

Buna TPU sa imi cumpar iphone 4s sau sa astept pana apare ihpone 5? fundtiza:X

5 răspunsuri:
| KubetiiOO a răspuns:

Eu zic sa iti cumperi acum 4s-ul ca cine stie cand se lanseaza iphone 5 si nu stii cat va costa sau ce situatie vei avea tu(materiala vorbind.scuze daca te-a incomodat) dar eu as cumpara 4 s.bafta:* fundita puppy dog eyes?

| johnnny123 a răspuns:

Cel mai probabil IPhone 5 se va lansa in aceasta toamna. Imediat dupa lansarea unui model nou, preturile modelelor vechi scad.
Deci sfatul meu ar fi sa astepti lansarea IPhone5 si apoi sa decizi ce merita sa-ti cumperi. Intotdeauna este o greseala sa cumperi chiar inainte de lansarea modelului nou.

| Tyrr a răspuns:

Tinand cont ca iphone 4s e mai vechi(ca tehnologie) recomand iphone 5:p(care va fi mult mai cool decat 4s).....parerea mea:d

| PS3 a răspuns:

De ce nu ceva cu Android? de pretul unui Iphone iti poti lua un Galaxy S3 sau un HTC One X. Astea doua sunt foarte performante, fiind quad-core. In plus, la Android sunt mult mai multe aplicatii decat la iOS.

| Georgekaka a răspuns:

Salut.Cati bani ai? parerea mea e sati cumeperi 4S ca s-ar putea sa 5 sa fie foarte skump si sa nu ai bani.Deci mai bine il iei pe 4S.e f bun am avut l-am scapat de la etajul 2 si s-a spart doar ecranu de protectie restul mergea la fel de bine. Fundita?big grin:X