Buna YQANA!
Daca as fi in locul tau m-as imbraca cu o rochita alba (pana la genunchi), cu niste dresuri rupte. Parul l-as ciufuli putin, si mi-as face un smokey eyes. Incearca combionatia asta si vezi ce iese. Distractie placuta la petrecerea de Halloween
Wow..interesanta alegere mi-ai mai dat o optiune Imbraca`te intr-o rochie de culoare deschisa si fa-ti pete cu noroi sau ceva inchis si machiaza`te,, manjit" la ochi dar un machiaj sa iti scoata ochii in evidenta
Da este o idee genialaaa! Multumesc mult! Dar mi-a venit o idee! daca mi-as face un coc m-ai ciufulit balerinele "normale" au cocuri si daca ii aplic ideea cu "balerina sinistra" sa il fac m-ai ciufulit si tapat? ce spui? este o idee buna? :*. daca nu m-ai imi place alt raspun, poate o sa m-ai raspuns cineva TU AI FUNDA!:X Tnkss :*
Complicat, mai ales ca nu ai un studio de efecte speciale, trupa ta de machiaj, de costume samd. La un film, lucreaza vreo 20 de persoane pe langa un actor ca sa fie pregatit pentru filmare.
Cel mai bine este sa cauti filmulete pe Youtube, si sunt gramada, care iti arata cum sa te pregatesti ca sa te faci un "mort viu". Uita-te si la asta, ce poate face:
http://www.youtube.com/watch?v=7dW0A4rnnYk
Asta ii chiar mai fain, parerea mea:
http://www.youtube.com/watch?v=op_SVJHpmxI&feature=related
Iti trebuie poate si lentile de contact, si masti, silicon sau alt material care se foloseste pentru a da relief ranilor, pe care cu siguranta o mireasa moarta care se respecta trebuie sa le aiba...
Pentru o costumatie ca asta la rochie iti trebuie
-foarfeca
-acoarele de culori inchise
-o rocie alba lunga
-un lighean
-si acuarela rosie
-pensuli
-un bucget de trandafiri rosi uscati
ia foarfeca si taie partea de jos a rochiei rupeo putin in partea de jos dupa aia pune in lichean apa si acuarelele inchise la culoare pe cea rosie sa nu o pui si inici verde inchis sa nu pui, pune rochia in lighean pana la mijocul parti de jos a rociei dupa aia puno la uscat cateva ore dupa aia dupa ce se usuca ia vopseaua rosie si fa pete de sange pe rochie cam atat cu rochia.
machiaj Dead Bride - Halloween Look.
Cam atat sper sa iti fi folosit sfatul meu
Pentru o costumatie ca asta la rochie iti trebuie
-foarfeca
-acoarele de culori inchise
-o rocie alba lunga
-un lighean
-si acuarela rosie
-pensuli
-un bucget de trandafiri rosi uscati
ia foarfeca si taie partea de jos a rochiei rupeo putin in partea de jos dupa aia pune in lichean apa si acuarelele inchise la culoare pe cea rosie sa nu o pui si inici verde inchis sa nu pui, pune rochia in lighean pana la mijocul parti de jos a rociei dupa aia puno la uscat cateva ore dupa aia dupa ce se usuca ia vopseaua rosie si fa pete de sange pe rochie cam atat cu rochia.
machiaj Dead Bride - Halloween Look.
Cam atat sper sa iti fi folosit sfatul meu
Machiajul:dai cu crema dupa care dai cu fard alb fata ochii obrajii, buzele negre parul tapat si dezordonat(sa nu cumva sa il aranjezi), haine:o rochie bufanta sau o juste cere o tai si o presari cu fard negru distractie placuta
Alege o rochie care a mai fost purtata!
www.gatitul-miresei.ro
Căutare foarte uşoară. Îţi poţi găsi rochia de mireasă din câteva clicuri! Încearcă!
Iar pentru machiaj, incearca la magazinele cu rechizite, vopsele speciale pentru fata (pentru copii)
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: