Nu face prostia sa mananci creta.
Invata de pe internet daca tot ai, subiectele pe care se abordeaza la scoala, ai sa vezi ca invatand de unul singur e chiar mai eficient.
Prosti da testele si gata copiaza ti dau o mica ideeie sa un mic sfat sa zic asa fa-ti fituici mici cu ce e important si pune in coperta caetului si vezi sa fie de culoare albatru inchis
si lasa gluma de o parte ca de dezavantajeaza total in primul rand iti strica zioa nu face asta ca iti strici santatea
Ori cum am 2 note... si profa ne-a spus ca 2 ne trebuie si oricum trebuie sa ma asculte si urmeaza o recapitulare cu silabele si asa am mai mult timp sa invat
Voi va plangeti pentru prostiile astea? ). eu ce sa mai zic la facultate ca am cate 4 examene intr-o zi, si trebuie sa stau maxim 30 de minute la unele aaah? nu mai plangeti pentru prostii
Fara invatatura o sa ai o viata nasoala. Eu invat in fiecare zi si as vrea sa am mai mult timp sa invat, e o bucurie pentru mine, mi-e foame sa invat cum ti-e tie foame sa mananci mancare. Poate vei intelege odata ce te maturizezi, momentan PUNE BURTA PE CARTE ) Nu te supara pe mine dar e adevarat ce iti spun, o sa vezi.
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: