Buna! M-am gandit la asta dar nu am cumparat momentan. Stiu ca nu e legal sa il folosesti doar daca crezi tu ca esti in pericol, ci cand chiar iti face cineva ceva. Legea in Romania... incearca sa iei, merita sa ai unul la tine. Pe langa asta, incearca sa nu umbli prin locuri dubioase, gen marginea orasului, stradute printre blocuri, cartiere gen ferentari. Mergi inainte de inceperea facultatii sa vezi ce drum e mai ok. Asa iti faci o idee. Cursurile la facultate nu sunt obligatorii, asa ca, daca te simti mai bine, poti sa lipsesti si sa pleci mai repede. Un lucru important, nu sta cu telefonul in mana daca nu ai treaba cu el. Pune-l in geanta. Am vazut o groaza de fete care au geanta si tin telefonul in mana de parca e un accesoriu.
Asa am avut si eu o tentativa, dar cu electrosocuri, cand m-am mutat in Constanța. Acum stau in București, Rahova si ajung si la 11 noaptea acasa si nu am simtit nevoia de a cara ceva de autoaparare dupa mine
Să-l folosesti pentru câini?! Doamne ferește!
In loc de spray, mai bine ai tine in geantă o bucată de pâine.
Nici nu cred că mai există caini fara stăpân. Au fost uciși cu miile...
Vorbesc de cazul in care, sa zicem, mă ataca in parc sau in alte locuri. Am auzit multe cazuri cu copii și mulți oameni care au fost răniți. Pe mine chiar m-a mușcat câinele meu in curte, și nu voia să îmi dea drumul deloc.
Mulțumesc pentru sfaturi!
Niciodată nu țin telefonul in mână fara rost, de multe ori, când dau de oameni dubioși, incerc sa sun pe cineva, iar daca nu, mă prefac și încep să spun "bine, așteaptă-mă după colț", sau ceva de genul. Am citit, și stiu că nu îl poți folosi decât dacă cineva te ataca. Nu este ilegal. Doar că, de exemplu, cazul tinerelor femei lovite de bărbatul pe trotineta cu un cutter in Piața Victoriei. Se poate întâmpla să mă atace cineva pe strada, și măcar așa, as avea timp sa mă îndepărtez. Sunt tot felul de oameni dubioși in lumea asta.
Oricum, dacă e, eu mereu am ceva de mâncare în geantă, așa c, din punctul asta de vedere, e ok.
Laurvesta întreabă: