| Konata a întrebat:

Vreau sa-mi fac o pagina de facebook, cu lucrarile mele( quillings, desene, altele.) si a-si vrea sa stiu cum pot sa o fac, si care e treaba cu adminul (nu stiu ce este) si cum pot sa-i fac publicitate. Tot ce trebuie stiut despre o pagina de facebook a-si vrea sa-mi spuneti. Multumesc anticipat! love struck

Răspuns Câştigător
| KatomikaTakumi a răspuns:

Buna!
Uite cum poti sa iti faci o pagina:
1). Te deconectezi din cont-ul de facebook.
2). In coltul din dreapta, jos al ecranului este un buton pe care scrie "Creează o pagină".Dai click pe el.
3).Iti alegi de acolo ce se potriveste cu ce vrei sa fie pe pagina ta, si ii dai un nume.
4).Daca ai deja un cont facebook, dai click pe am deja un cont facebook si iti introduci datele de acces.
Daca nu, iti faci.
5). Pui o poza, descrierea, si ce iti mai cere.
6).Continua sa faci ce iti cere facebook-ul.
Adminul este cine administreaza pagina.Adica cine pune poze, sau scrie pe ea.
Cum iti faci publicitate:
1). Cand ti-ai facut pagina, o sa te intrebe daca vrei sa le trimiti prietenilor din contul de facebook o cerere, in care o sa scrie daca vor sa iti aprecieze pagina. Asta te va duce la cateva like-uri.
2). Daca ai apreciat pagini cu multi abonati, lasa-ti link-ul paginii tale la sectiunea de comm de la celelalte pagini. Nu uita sa iti ceri scuze, si roaga-i sa nu-ti de-a ban!
3). Poti sa rogi paginile si/sau prietenii sa iti faca publicitete.
Cam atata stiu eu.
Succes!
Sa-mi spui si mei cum se numeste pagina, dupa ce o faci.Sa te ajut si eu cu un like happy

14 răspunsuri:
| bya14 a răspuns:

Pai foarte simplu and esti tu.cea care a creeat pagina. Publicitatea pui link'ul paginii careaia vrei sa'i faci pubilicte pe wall si asta e ☺

| Konata explică (pentru KatomikaTakumi):

Multumesc frumos love struck

Adminul pot sa fiu eu nu? sau trebuie sa numesc eu pe cineva? happy

| KatomikaTakumi a răspuns (pentru Konata):

Cu placere!

| Mateas_Flavius_1993 a răspuns:

SALL cautama pe mine pe facebookhttp ://www.facebook.com/flavius.mateas (daca ai facebook) si adauga-ma in lista si imi spui pe chat cum vrei pagina eu o fac si te pun admin(administrator) si iti explic pe chat :) :) :)

| KatomikaTakumi a răspuns (pentru Konata):

Adminul esti du, de cand faci pagina. Pot sa fie si mai multi admini pe o pagina. Dar trebuie sa ai incredere cui ii dai voi sa fie admin...

| KatomikaTakumi a răspuns:

Ti-ai facut pagina? Daca da, cum se numeste?

Nu inca, mi-o fac maine.big grin

| Konata explică (pentru Mateas_Flavius_1993):

Tu crezi ca dau eu pagina sa la oricine nu? Ai gandit rau laughing

| Pickjojo a răspuns (pentru KatomikaTakumi):

Corect! Chiar asa este. Bravo sti ce inseamna in totalitate, o pagina.

| Konata explică (pentru Pickjojo):

happy

| Pickjojo a răspuns (pentru KatomikaTakumi):

Si ce rol ii dai!

| KatomikaTakumi a răspuns (pentru Pickjojo):

Si eu n-am nicio pagina laughing
Dar am facut una cand scriam raspunsul, si de aceea stiu.winking

laughing.