| yasmiyasminutza a întrebat:

vreau un site sau ceva pentru like pe facebook sau " Like Fake" vreau orice pentru asta, vad ca multi au like si eu nu si vreau si eu mai multe like

28 răspunsuri:
| xBya a răspuns:

N`ai ţâţe, n`ai like`uri. Eu iti recomand spanzurarea.

| yasmiyasminutza explică (pentru xBya):

Lasama nu ma cobor la nivelul tau, sa ma pupi in fund draga :*

| andreiflorineu1234576 a răspuns:

Draga nu exista programe sau site.
Ca sa faci chestia asta trebuie sa fi heckar si chiar facebook are o securitate puternica si daca te descopera ai ban

| Fresh a răspuns:

Si cu ce ajuta daca ai 1000 de like-uri? eu consider facebook-ul pierdere de timp...o groaza de timp chiar happy incearca sa iti dezactivezi contul de facebook sa vezi.o sa observi ca mare parte din timpul tau il petreci la calculator..revenind la likeuri.cu ce te ajuta daca ai 1000 de likeuri daca toate sunt false? iar acele likeuri din cate stiu eu apar cand o poza este frumoasa.sau cand o fata este mai frumos imbracatawinking

| yasmiyasminutza explică (pentru Fresh):

Am la toate pozele 500 - 900 like si vreau sa ajung la 1000 dar cum pot, lasa-ma cu vrajeaslas da? Eu vreau sa stiu cum sa am mai multe like nu CUM sa IMI sTERG FaCEBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK, aia vreeeeeeeeeeeeeeeau sa stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! ce **** mea nu imi raspundeti la ce zic eu, eu vreau like si gata, sterg o ****!

| xBya a răspuns (pentru yasmiyasminutza):

Fetito, baga`ti mintile in cap. Tu vii aici si ceri like`uri false ca tine, iar apoi spui ca nu te cobori la nivelul meu? Ce interesant, credeam ca mai jos decat esti tu nu se poate, dar uite ca aflu si eu intr-un final, ca se poate!
Si te mai si oftici cu texte de genu' celui din a doua ta propozitie. There's a sign of huge frustration, girl, you'd rather kill yourself until it's too late!

| yasmiyasminutza explică (pentru xBya):

Fa lasa-ma, termina cu ividia asta si du-te ca mie scarba de tine, nu vreau sa te mai aud draga! Uita de mine, prefate ca nu exist pa!

| Fresh a răspuns (pentru yasmiyasminutza):

Stai linistita ca si eu fac parte din generatia ta poate esti chiar mai mica decat maine, dar vad ca e mult prea proasta lumea din ziua de azi, cu ce te ajuta pe tine 1000 de likeuri? laughing si vorbeste frumos ca nu esti in anturaj cu mine sa iti permiti ''glume''
Ps: nu fa copii, ca o sa moara de foame! cu oameni ca tine. si la fel ca xBya iti recomand spanzurarea, faci un bine omenirii!

Stiu ca tot tu esti xByawinking si lasa-ma ca nu ma cunosti happy De ar fi lumea asa de buna ca tine happy mersi mult sa dea dumnezeu ca tot binele care mil doresti mie sa vina si la tine si la familia ta, happy am zis ca am 800 si 900 de like dar vreau sa ajung la 1000, nu te baga in viata mea te rog frumos, uita de mine. pa! sper sa nu ne mai auzim!

| Fresh a răspuns (pentru yasmiyasminutza):

Daca pe tine atata te duce capul, sa spui ca sunt xBya, foarte bine laughing)) apropo daca ai fii fost credincioasa, ai fi stiut si tu ca Dumnezeu se scrie cu litera mare, nu iti doresc nici un fel de rau, din potriva, sa ai parte de tot ce iti doresti tu in viata, chestia de la final am spus-o in gluma oarecum pentru ca ti-ai permis cam multe, in comentariul ala, bafta cu cele 1000 de likeuri pe care ti le doresti si eu zic sa lasi facebookul si sa te apuci sa faci ceva in viata, nu sa pierzi timpul la calculatorwinking papa si succes in viata!

Lasa-ma!

| yasmiyasminutza explică:

Dar cum trebuie sa il folosesc? Daca ai putea sa imi explici putin? happy

| Ceel_Hunac_1983 a răspuns:

O metoda sa castigi mii de like-uri reale (care nu dispar in 2 sapt): http://microjoburi.blogspot.ro/2014/01/promovare-facebook-gratis.html

| Anonim693 a răspuns:

Încearcă aici. Aduc like-uri la orice poză, postare sau pagină chiar și pe youtube. --> www.crescpagini.com

| LikeuriGratis a răspuns:

Eu fac zilnic 300 de like-uri

| Ceel_Hunac_1983 a răspuns:

Eu am facut peste o mie de like-uri cu: http://goo.gl/12UsmB
Este romaneasca si numai conturi adevarate imi dau like... pana acum cel putin :)

| facbanipenet a răspuns:

Salutare! Uite foloseste si tu modalitatea care o folosesc si eu si poti strange 300 de Like-uri pe zi GRATIS
Arunca o privire aici :
http://inspiratdetine.blogspot.ro/......ebook.html

| xPanth3r a răspuns:

Sall cum fac sa iau like pe fb am luat credite cum iau like pe fb? plz ajutati-ma :'( eu am doar 3 like la poza si nu mai multe

| Maria_Ana_1999_55xb a răspuns:

Pentru ca toti au si eu nu

| Ninz a răspuns:

Toate sunteti false, oricum. Cat de disperata sa fi, sa iti pui like-uri false la poze? Serios laughing Cat de penibil e...

| Flaviiix a răspuns:

Intra pe http://fastlike.ro/ poti sa-ti bagi like-uri la poze/statusuri/posturi/pagini.

| Flavy_Flavius_1990 a răspuns:

Un site numai cu romani (fara straini) :) este http://fastlike.ro/, poti sa-ti bagi automat like-uri la postari si poze. este cea mai mare platforma de autolike din Romania, facuta special pentru romani. Are si video-tutorial sa vezi cum se foloseste. Succes!

| AV_Alexandra_2000 a răspuns:

Like fake

| Offy_Narcis_1998 a răspuns:

Cum se pun laku-ri Fake

| Maddaline_Madda_1996 a răspuns:

Ajuta ma te rog!