| LAURCOXY a întrebat:

vreau sa stiu si eu daca am dezvirginat o fata de 17 ani eu fiind minor (tot 17 ani), si ea a vrut acest lucru este ilegal.Parinti ei au spus ca ma dau la politie...imi pot face ceva?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă nu avea 15 ani, erai pedepsit cu închisoare strictă de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi, conform art.218 (1):
„Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare stricta de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi."
Părinții îți pot face ceva doar dacă pretind că ai determinat-o să întrețină relații sexuale cu tine, oferindu-i bani sau alte foloase, conform art.218 (3):
„(3) Daca actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de catre faptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este inchisoarea stricta de la 3 la 12 ani si interzicerea unor drepturi."
În cazul în care te denunță, ai nevoie de un avocat bun pentru a se dovedi că ea a consimțit, și nu a fost determinată să întrețină relații sexuale cu tine.
Baftă!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu cred ca vei pati nimic pentru ca si ea a fost de acord, doar daca erai major te bagau la puscarie dar asa nu cred, probabil o amenda sau scoala de corectie daca se ajunge acolo. Roagate sa fie doar o amenintare din partea lor ca sa te sperie si sa nu te mai apropii de fata lor.

| cornculapte a răspuns:

Din câte știu eu, nu e ilegal. Ilegal era dacă tu erai major și ea minoră - se chema "corupere de minori". Nu prea pot ei să-ți facă mare lucru, doar dacă, de frica părinților, se răzgândește fata și spune că ea n-a vrut și că ai violat-o. Dar și atunci se fac investigații ca să se dovedească.

| CatelusaFlaffy a răspuns:

Doar daca fata spune ca ia fortato altfel nu ai ce sa patesti, daca spune fata ca ea a vrut atunci drum bun parinti nu au ce face ci nici politia

| GoDliK3xOriginal a răspuns:

Wow copil emai incet. Poi daca si ea a vrut nu esti vinovat cu nimic tu.Deci nu iti face griji. P.S: Daca erai adult faceau plangere relatii sexuale cu minori.Dar asa nu iti face griji

| pisicutza2001 a răspuns:

Buna! Problemuta ta este destul de grava... Incearca sa vb cu parintii prietenei tale. Spune-le ca nu vrei sa le invinuesti fiica, caci stii si tu ca esti vinovat (partial). Ea a vrut sa faca acest pas. Daca ei nu vor dori sa inteleaga, poate se mai razgandesc. Dar, daca te dau la politie. Le explici politistilor ce s-a intamplat. Daca ea doreste, sunt si anticonceptionale, de dupa, sau de inainte. Pt a preveni un copil. Insa tu nu poti sa mai faci nimic. Oricum politistii nu au decat sa-ti deie o posibila amenda, dar nu sa te bage la puscarie. Funda?

| blackrum a răspuns:

Nu cred ca au ce sa iti faca. Bafta oricum!

| LAURCOXY explică:

Ea a venit la mine in oras si am mers la hotel cu acordul ei.si acolo ea a fost de acord sa faca acest lucru.Parinti ei au aflat si ma ameninta cu politia cum ca as face puscarie...fidca i-am dezvirginat fata

| LAURCOXY explică:

Cam asta e

| LAURCOXY explică:

Sa va explic ea fiind din alt oras a venit la mine si am mers la hotel.Acolo ea a fost de acord sa facem acest lucru (dragoste)1Parinti ei au aflat si ma acuza ca i-am dezvirginat fata, si ma ameninta cu politia ca ma baga in puscarie...(mentionez ca amdoi suntem minori,,, kair ea mai mare cu 2 luni ca mine)

| LAURCOXY explică:

Ea a vrut sa se culce cu mine ...au aflat parinti ei si ma ameninta u politia ca ma baga in puscarie ca i-am dezvirginat fata.ce poate sa-mi faca cu politia?