Am revenit cu informatii actualizate, taxa de intretinere/loc de veci se poate plati la Serviciul public de impozite si Taxe.Cred ca acolo o sa gasiti adevaratele sume pe care le datorati.
Aici este o problema pe care si eu mi-am pus-o..este taxa asta din vreun SRL? Cu ce drept ii spune el "taxa"...nu spun ca nu trebuie sa platesti, dar totusi, mi se pare o magarie.
Sa inteleg ca suma initiala a fost 2000 lei pe 7 ani, ai platit 700 si mai aveai 1300 de platjt.
Si acum el vrea 2500...esti sigur ca nu este suma totala pe 7 ani, adica cu tot cu cei 700 platiti?
Dupa calculele mele, daca cei 2500 sunt pe 7 ani si ai platit 700, ar mai ramane 1800 de llatit.Initial suma restanta era 1300 deci a mai adaugat inca 500.
Hmpf, trebuie sa platesti taxe si cand mori, dar si dupa moarte, Felicitari biserica.
Va salut! 700 lei avans pentru 7 ani, restul de 1300 ar f itrebuit dati pentru a fi loc de veci, definitiv, insa preotul imi cere acum diferenta pana la 3200, adica 2500 pentru a pastra locul de veci... mi se pare enorm, e dublu, in 2 ani s-a dublat? mai ales ca am luat ultimul loc din cimitir tocmai pentru ca nu avem bani multi. De aceea as fi preferat sa platesc restul la o catedrala undeva, insa nu cunosc nimic.
Aaa,acum am inteles.Pai eu am dat 2200 lei pe zona Bacaului undeva intr-un cimitir din zona centrala a orasului, pretul ar parea ok...eu am dat anul trecut in octombrie, dar este zona centrala a orasului si locul este in primele randuri din fata.Ma i teresez imediat de cazul dumitale.
Doamne,ati dat o caruta de bani.In primul rand, taxa de loc este in jur de 224 lei pe 7 ani si din pacate, poate s-au mai schimbat legile, banii merg la biserica de proveninenta.
Multumesc din suflet!
Cu mare drag
Am revenit cu informatii actualizate, taxa de intretinere/loc de veci se poate plati la Serviciul public de impozite si Taxe.Cred ca acolo o sa gasiti adevaratele sume pe care le datorati.
Andrei665 întreabă: