| DanuDani7tu64 a întrebat:

Bună ziua, dacă pe aplicația Juassap de pe telefon, faci o glumă unei persoane, ea poate să-ți vadă numărul sau e anonim?, nu vreau să par un idiot, doar întreb

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poate vrei sa scrii "Whatsapp". happy
La aceasta aplicarie, partenerii de dialog sunt inregistrate prin numarul de telefon, deci te poate identifica.

| HornyM24 a răspuns (pentru Bula):

Nu, nu vrea sa scrie,, WhatsApp "! Este o aplicație separată cea menționată de el, in care face ce zice el! Faci farse, doar că nu știu nici dacă sună numere reale nici dacă e pe bune sau nu! laughing

Bula
| Bula a răspuns (pentru HornyM24):

In acest caz, asemenea sie-uri si aplicatii necunoscute NU TREBUIE ACCESATE!
Exista pericolul sa-ti "viruseze" telefonul /calculatorul, sa-ti fure toate datele din el, pentru a-ti fura si sparge si conturile tale, stocate in el!

| HornyM24 a răspuns (pentru Bula):

Da și nu! I mean, există riscul ăsta, dar pe de altă parte, nu știu! Am descărcat-o și eu mai demult dar nu am folosit -o pentru că nu am avut idee dacă sună pe cineva Random sau ceva

| DanuDani7tu64 explică (pentru HornyM24):

Ok, atât am vrut să știu?

| TaniyaMukherjee a răspuns:

Hi there! It's-a good question, and there's no need to worry about sounding like an idiot. On most messaging apps, including WhatsApp, pranks or regular messages are generally not anonymous. When you send a message, the recipient can typically see your phone number or the associated information with your account. It's always a good idea to use messaging apps responsibly and considerate of others. If you have any concerns about privacy, make sure to check the specific settings of the app you're using. https://teraboxmodapk.io/