"cum a-ți răspândit zvonul că a-ți devenit reprezentante celor din scara voastră?"
fă un grup cu locatarii pe ceva site de socializare sau pune afișe la intrare.
Că veni vorba de zvon: aici, a-ți se scrie AȚI
Răspunsul tău nu-mi e de folos și ca să știi, dacă voiam sa fiu corectată sau să învăț să scriu corect gramatical anunțam aici sau mă adresam cu o altă întrebare. Întrebarea nu a fost dacă se scrie ați sau a-ți și nu am cerut sfaturi de limba română. Nu mai comenta să fii băgată în seamă!
Poți tipări sau poți scrie chiar tu de mână câteva pliante (deși știu ca Avon da pliante unde îți poți scrie datele de contact) in care le spui ca ești reprezentanta Avon. Le lasi acolo nr de telefon și numele și dedesubt poți scrie "stau la apartamentul...".
Sau dacă poți le lași cataloage in cutiile poștale si capsat de catalog o foaie mică cu numele, numărul de telefon și le scrii in josul foii ca stai in acest bloc la apartamentul...
Ah și am uitat sa îți scriu ca îți poți lipi și tu pe cutia poștala un mic afiș cum ca ești reprezentant Avon
Mulțumesc mult pentru această idee! Cataloage însă nu pot pune la toate cutiile postale pentru ca nu am văzut foarte multe femei în bloc dar voi face fluturașe și le voi ruga sa îmi spună nr cutiei postale cele care doresc catalog și asa voi știi sigur cele care sunt interesate. Mulțumesc încă odată?
Văd că ai probleme multiple:
- de ințelegere (citește fă răspunsul: "fă un grup cu locatarii pe ceva site de socializare sau pune afișe la intrare" - puteai zice merci că e de bun simț)
- gramaticale așa cum s-a văzut
- comportamentale (sari in sus inutil și violent)
- de orientare (nu înțelegi ce ți-e util)
... și cică se zvonește că ratezi!
------------------
zice "Diana6490 : ...pe cutia poștala un mic afiș"
și ca o iluminare, tu de colo:
"| Noname2128 (pentru Diana6490): Mulțumesc mult pentru această idee! "
Lasi noul catalog vecinei tale de palier si ea te recomandă tuturor, iar clienti i ti faci daca le aduci comenzile rapid, dar fi atenta nu lasa sa i ti dea banii cand au ele, banii pe loc cand le aduci comanda deoarece avonul pune penalizari la întîrzîierea facturilor.
Ce prostie, cum sa faca asa ceva ca ea nu este firma avon ea este distribuitor atit, daca i si pune pe cutia postala avon sigur vine politia sa i ceara autorizatie.
Eh, sincer nu ma mira ca nu ma suna nimeni, nici eu nu as suna pe oricine din bloc având în vedere ca nu ma cunosc ca abia m-am mutat. ))
Multi inainte, si ai copil? Ca ai intrebat de alocatie.
Faptul ca își lipește pe cutia poștala un bilețel in care scrie ca e reprezentant Avon nu cred ca încurcă pe nimeni și cu atât mai mult sa vina poliția sa ii ceara autorizație. Nu înțeleg de ce ai evalua răspunsul meu ca fiind eronat și nefolositor. I-am spus doar sa pună cataloage in cutiile poștale și sa își pună un bilețel pe cutia poștală pentru ca așa am văzut la o vecină care in momentul de față câștigă câțiva lei buni din Avon. Este foarte ușor sa judecam
Mie nu mi se pare o idee buna, acum ea sa faca cum doreste, iar catalogul nu intră in cutia postala deoarece sunt groase cataloagele avon ca au multe oferte si multe pagini.
pisoyas1mik întreabă: