| Anna1511 a întrebat:

Ma numesc Ana. Am fost adoptata.Acum imi caut mama naturala.Am o adresa unde sta bunica mea dar am doar 12 ani nu pot sa merg pana la acea adresa.Cum imi pot gasi mama naturala pe internet fara sa afle tatal meu? Nu vreau sa creada ca nu il iubesc si ca vreau sa ma intorc la mama naturala.

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Tatal tau va intelege cu siguranta curiozitatea ta de a-ti cunoaste mama naturala. Se pregateste probabil de 12 ani pentru ziua cand iti vei dori asta, nu iti face foarte multe probleme in privinta asta.

8 răspunsuri:
| florin5000 a răspuns:

Cauta pe Google Maps adresa happy

| maddoximilian a răspuns:

Facebook sau poti sa vorbesti cu bunica telefonic dar esti inca mica nici eu nu stiu ce as face si sunt mai mare.succes ( cel mai bine este sa vorbesti cu tatal tau despre asta ca vrei sa o vezi ) nu trebuie sa pui in practica ca doar ai 12 ani eu iti dau un sfat. nu stiu ce este in familia ta dar trebuie sa vorbesti cu cineva :

| cosmin16482 a răspuns:

Cauta pe net si sterge istoricul cautarilor

| Anna1511 explică (pentru florin5000):

Am gasit strada...

| Anna1511 explică (pentru cosmin16482):

Nu...Adica tata nu umbla pe net el se joaca nu sti uce joc cu bile.Nu vreau sa afle ca ma duc acolo.

| Anna1511 explică (pentru maddoximilian):

Am sa incerc

| diaac a răspuns:

Daca ai nume si adresa, teoretic poti afla si numar de telefon, sa suni.
Totusi este un pas foarte important sa iti gasesti mama naturala si nu stii cum va fi. Iti recomand sa ii spui tatalui tau, spune-i ca il iubesti si vrei sa ramai cu el si in acelasi timp este important pentru tine sa o cunosti si pe cea care ti-a dat viata. Normal ar fi sa te inteleaga. Este important sa ai pe cineva responsabil si de incredere alaturi de tine intr-o asemenea cautare. Succes!

| Lidia_Ifrim_1963 a răspuns:

Bună ziua, nu stiu nimic de nepoțica mea abandonata în maternitatea Ploiești în 16 noiembrie 2002, este multe de povestit dar eu nu-mi doresc nimic decât să-mi găsesc nepoțica lăsată în maternitate vă rog dacă poate cineva sa ma ajute. Nr meu de telefon 0773624081.