Crezi tu ca daca unul iti raspunde "sigur ai cazier" sau "sigur nu ai cazier" o sa fie ca in raspuns? Cel mai bun loc de intrebat e la Politie. Chiar daca se face cazier sau nu pe chestia asta, sa fi sigur, mai bine intrebi la politie, e cea mai sigura varianta.
Păi o să merg luni... Dar până atunci am zis să întreb poate. Mă mai lămurește cineva și pe mine
Nu iti face cazier pentru asa ceva, daca e prima abatere, stai linistit
Daca ai 18 ani te duci la politie si ceri cazierul. O sa vezi ce scrie acolo in caz ca ti s-a trecut ceva.
In cazier se inscriu doar condamnarile penale. Din cate inteleg nu a avut loc vreun proces asa ca nu ai cum avea consemnat in cazier ceva.
Faza nasoală. Am încă 17 ani. Fac 18 de abia în septembrie, asta înseamnă că mă duc degeaba, nu?
Nu mai face porcării de genul ăsta. Știi? Furtul e cel mai mare păcat. Din moment ce o faci o dată, parca mai vrei si a doua oara, si a treia oara si nu e ok. Daca tu chiar te simti vinovat si chiar iti pare rau pentru tot ceea ce ai facut, poate ca nu vei mai face asta. Nu o sa ai cazier, presupun eu, fiindca e prima ta "abatare" sa spun așa. Doar daca vei face mai multe, deci ai grija.
Nu e o "lamurire" dar, luand in considerare varsta, suma, si toate cele, chiar daca "ti-au luat amprente" cel mai probabil nu ai cazier. Se poate sa ma-nsel, depinde cum au privit politistii chestia, subiectiva, obiectiva, dar in mare proportie ar trebui sa nu ai. Totusi cel mai bine e sa te duci sa verifici.