Da, asa ar trebui.
"Tehnologul in alimentatie publica este responsabil cu:
-amenajarea tehnologica a bucatariilor,
-alegerea sistemelor de fabricatie adecvate,
-determinarea consumurilor specifice si calcularea retetelor, a valorii calorice si nutritive a preparatelor culinare si a produselor de cofetarie-patiserie,
-identificarea materiilor prime noi,
-promovarea tehnologiilor moderne de preparare pentru preparate culinare sau produse de cofetarie-patiserie din gastronomia nationala sau internationala,
-implementarea si verificarea sistemelor de management al sigurantei alimentelor pe baza principiilor HACCP,
-respectarea drepturilor consumatorilor."
Calcularea valorilor nutriționale prea intra in subordinea tehnologului de alimentație publică, mai exact poate îmbunătăți aspecte ale produselor alimentare, studiază structura și compoziția produselor, dezvolta metode noi, testează anumite produse, evaluează procesarea produselor, prezintă produsele clienților iar cat despre implementarea HACCP nu o poate face singur, dar poate face parte din comisia specială de implementare a HACCP.
Joker3134 întreabă:
Florina00 întreabă:
claudiaclau întreabă: