| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cand incepe de fapt sezonul capsunilor in Spania, am auzti ca la ei din februarie deja incepe! Vreau sa stiu cat tine sezonul capsunilor in Spania? Eu imi imaginez ca tine mai mult decat la noi adica mai mult de luna mai sau iunie? In Huelva exista si patroni romani pe acele plantiatii de capsuni? Am auzit de la niste prieteni ca patronii romani sunt de fapt cei care exploateaza oamenii si patronii spanioli sunt de treaba si te platesc exact dupa numarul de ore lucrate si lazi de capsuni adunate. Este in regula sa ma iau dupa oferte de munca de pe internet? Mi s-a spus mai demult ca majoritatea sunt falsuri si cand ajungi acolo esti exploatat si nu primesti nici jumatate din suma promisa! Cand caut oferta de munca la capsuni in Spania dupa ce ar trebui sa ma uit in primul rand?

6 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Ai grijă Florian că nu-i de glumă! Mulți oamenii ajung exploatați și forțați la muncă brută!, și agresați fizic prin fermele alea! Nu te lua după tot felul de reclame! care promovează mare cu sare și în realitate toți sănt traficanți de oamenii! Sânt cazuri reale documentare date la știri cum au fost oamenii omorâți prin fermele alea! Au fost forțați să rămână pe acolo oamenii și să nu se mai întorcă la familile lor!

Am auzit și eu multe despre fermele din Spania am văzut chiar cazuri reale la știri cum oamenii dispăreau și nu-i mai găseau nimeni Doamne Dumnezeule ferește!

| aledior123 a răspuns:

Apucă-te de școală, ajută mai mult în viață.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru aledior123):

Am incercat, am picat de 8 ori! Nu pot sa termin scoala

| Beleaua19 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu exista nu pot, nu vrei! Cu putina ambitie o sa reusesti!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Beleaua19):

Ba exista! De mine nu se prinde cartea pur și simplu, nu o înțeleg!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Beleaua19):

Nu toată lumea poate sa învețe, ești naiv dacă crezi ca toți pot sa învețe! De unii pur și simplu nu se prinde nimic