anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand vine comanda de pe Emag: trebuie sa ridici comanda in ziua respectiva sau ai mai multe zile la dispozitie? Ca eu pot ridica doar dimineata pana ora 14

13 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Când vine comanda primești mesaj cu numărul de telefon al curierului. Îi dai un telefon și discuți cu el/ea să stabiliți de comun acord o altă oră sau dată la care poate fi livrat coletul

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Pai depinde de ce companie de curierat îți livrează comanda. De exemplu odată nu am putut ridica comanda la timp, și când m-a sunat curierul i-am spus ca nu pot sa o ridic atunci, și mi-a spus ca o poate livra peste 3 Ore. Dar dacă nu poți sa o ridici la timp, cred ca ți-o vor livra din nou următoarea zi sau peste câteva zile

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MadRaven):

Daca e vorba de Unitate Pc, nu la posta vine?

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ce meoda de livrare ai ales? Curier, sau livrare la EasyBox, or pick-up point?

| LaElly11 a răspuns:

Probabil că depinde de condițiile firmei de curierat. În cazul meu, când nu am putut ridica coletul în ziua sosirii, am stabilit împreună cu curierul o altă zi și totul a decurs bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Cand am dat la comanda, Am dat la "plata prin ramburs" si Imi era activa doar optiunea Livrare prin curier. Acum imi apare parca si optiunea :ridicare personala.

anonim_4396

Am incercat din nou si scrie: Cosul tau contine produse ce nu pot fi ridicate personale dintr-un showroom etc
Dar la o alta unitate imi apare Disponibila optiunea ridicare personala

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaElly11):

Dar cam la ce ora? Adica pentru mine pana la ora 2:30 este Ok Sa nu vina mai tarziu.

Iti da un mesaj in ziua cand face livrare si il suni. Eventual il rogi sa vina unde esti, la mine a fost cazul si ne-am intalnit la mijloc.

anonim_4396

Dar credeam ca curierul automat duce la Posta. Dar livreaza si dupa-masa? Dimineata nu este problema, decat dupa ora 14:30.
Daca nu, lasam comanda peste 2 saptamani.

anonim_4396

Am dat anularea comenzii., O sa dau din nou comanda Saptamana viitoare. Ca Peste 2 saptamani is disponibil 24/24
Numa sa nu dispara oferta, ca era reducere de 500 lei.

Livreaza intre 10.00 si 17.00 de obicei. Eu am primit si dupa 19.00 unullaughing

anonim_4396

Am dat anulare sa nu fac complicatii. Nu am nevoie de produsul respectiv urgent, numa mi-am pus in cap sa iau pc nou si ehh.
Dar nu inteleg de ce nu se poate livra la Punctul de ridicare Emag din localitate. La alte Pc-uri se poate, Numai la astia la Data Sistems Nu merge optiunea...