Când vine comanda primești mesaj cu numărul de telefon al curierului. Îi dai un telefon și discuți cu el/ea să stabiliți de comun acord o altă oră sau dată la care poate fi livrat coletul
Pai depinde de ce companie de curierat îți livrează comanda. De exemplu odată nu am putut ridica comanda la timp, și când m-a sunat curierul i-am spus ca nu pot sa o ridic atunci, și mi-a spus ca o poate livra peste 3 Ore. Dar dacă nu poți sa o ridici la timp, cred ca ți-o vor livra din nou următoarea zi sau peste câteva zile
Pai ce meoda de livrare ai ales? Curier, sau livrare la EasyBox, or pick-up point?
Probabil că depinde de condițiile firmei de curierat. În cazul meu, când nu am putut ridica coletul în ziua sosirii, am stabilit împreună cu curierul o altă zi și totul a decurs bine.
Cand am dat la comanda, Am dat la "plata prin ramburs" si Imi era activa doar optiunea Livrare prin curier. Acum imi apare parca si optiunea :ridicare personala.
Am incercat din nou si scrie: Cosul tau contine produse ce nu pot fi ridicate personale dintr-un showroom etc
Dar la o alta unitate imi apare Disponibila optiunea ridicare personala
Dar cam la ce ora? Adica pentru mine pana la ora 2:30 este Ok Sa nu vina mai tarziu.
Iti da un mesaj in ziua cand face livrare si il suni. Eventual il rogi sa vina unde esti, la mine a fost cazul si ne-am intalnit la mijloc.
Dar credeam ca curierul automat duce la Posta. Dar livreaza si dupa-masa? Dimineata nu este problema, decat dupa ora 14:30.
Daca nu, lasam comanda peste 2 saptamani.
Am dat anularea comenzii., O sa dau din nou comanda Saptamana viitoare. Ca Peste 2 saptamani is disponibil 24/24
Numa sa nu dispara oferta, ca era reducere de 500 lei.
Livreaza intre 10.00 si 17.00 de obicei. Eu am primit si dupa 19.00 unul
Am dat anulare sa nu fac complicatii. Nu am nevoie de produsul respectiv urgent, numa mi-am pus in cap sa iau pc nou si ehh.
Dar nu inteleg de ce nu se poate livra la Punctul de ridicare Emag din localitate. La alte Pc-uri se poate, Numai la astia la Data Sistems Nu merge optiunea...
Andrei1334oo întreabă: