Salut!
Dupa parerea mea si nu numai, aparand de asemenea in plan mondial pe locul 2 in topul celor mai functionale programe antivirus, Kaspersky este cel mai folositor! Eu nu am avut probleme cu calculatorul de cand am Kaspersky!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o zi placuta!
Doamne ce raspunsuri pe aici! cum sa fie un antivirus free mai bun decat unul pentru care trebuie sa dai bani grei pentru o licenta pe un an de zile?! copiii din ziua de azi nu mai au nici o logica! eu sunt pentru kaspersky! kav, kis, pure, de care o fi... bafta!
ESET Nod 32 5 (ultimu aparut), Kaspersky (nu l-am incercat, da' am auzit ca-i bun), si Anti Malware (asta m-a scapat de un virus care nici prin formatare n-am scapat de el ca "fugea" dupa un hard-disk pe altul).
Avast, AVG, Avira, Norton sunt prostii... Bitdefenderu e ceva de el da nu se compara cu cele care ti le-am zis.
Pune-ti NOD32 cu Anti-Malware, anti-malware merg in paralel cu orice antivirus, el nu este tocmai un antivirus de aceea.
Avira? pentru ca e gratis?
nici vorba
bitdefender e.
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/julaug-2011/
Mai baietii, am stat si eu cu toate antivirusurile care ziceti voi, dar nici unu nu m-a tinut mai mult de 2-3 luni.
In ultimul an, am incercat Microsoft Essentials + Outpost Firewall ( acesta nu este antivirus, este firewall [ in locul celui din windows] ) si isi face treaba f bine. De mai bine de 15-16 luni NU am fost infectat si am descarcat o groaza: filme, jocuri, muzica.
Problema este ca pentru functionarea corecta trebuie sa ai licienta de windows. Insa se merita.
Las la latitudinea voastra sa decideti...
PS: alegand dintre restul antivirusurilor, as alege NOD 32.
Funda?
Yzzza întreabă:
andrei_1652 întreabă: