Salut!
Dupa parerea mea si nu numai, aparand de asemenea in plan mondial pe locul 2 in topul celor mai functionale programe antivirus, Kaspersky este cel mai folositor! Eu nu am avut probleme cu calculatorul de cand am Kaspersky!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o zi placuta!
Avira? pentru ca e gratis?
nici vorba
bitdefender e.
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/julaug-2011/
Doamne ce raspunsuri pe aici! cum sa fie un antivirus free mai bun decat unul pentru care trebuie sa dai bani grei pentru o licenta pe un an de zile?! copiii din ziua de azi nu mai au nici o logica! eu sunt pentru kaspersky! kav, kis, pure, de care o fi... bafta!
ESET Nod 32 5 (ultimu aparut), Kaspersky (nu l-am incercat, da' am auzit ca-i bun), si Anti Malware (asta m-a scapat de un virus care nici prin formatare n-am scapat de el ca "fugea" dupa un hard-disk pe altul).
Avast, AVG, Avira, Norton sunt prostii... Bitdefenderu e ceva de el da nu se compara cu cele care ti le-am zis.
Pune-ti NOD32 cu Anti-Malware, anti-malware merg in paralel cu orice antivirus, el nu este tocmai un antivirus de aceea.
Mai baietii, am stat si eu cu toate antivirusurile care ziceti voi, dar nici unu nu m-a tinut mai mult de 2-3 luni.
In ultimul an, am incercat Microsoft Essentials + Outpost Firewall ( acesta nu este antivirus, este firewall [ in locul celui din windows] ) si isi face treaba f bine. De mai bine de 15-16 luni NU am fost infectat si am descarcat o groaza: filme, jocuri, muzica.
Problema este ca pentru functionarea corecta trebuie sa ai licienta de windows. Insa se merita.
Las la latitudinea voastra sa decideti...
PS: alegand dintre restul antivirusurilor, as alege NOD 32.
Funda?
Yzzza întreabă:
andrei_1652 întreabă:
Antonia23K întreabă: