Nu cred ca exista,, cea mai buna banca din Romania,,. Cand dorim sa colaboraram cu o banca, pentru orice fel de operatiune trebuie sa tinem cont de nevoile, dorintele noastre, si sa o alegem pe cea care se pliaza cel mai bine. Din punctul meu de vedere Banca Transilvania are oferte foarte bune, mama mea este clienta lor si este multumita. Eu sunt multumita si de Raiffaisen Bank, salariul imi este virat in cont de Raiffaisen, am un pachet foarte avatajos, comision 0 la orice retragere de la orice ATM (indiferent ca este Raiffaisen sau nu), internet banking, transferurui online cu 0 comision. Pentru mine Raiffaisen este perfecta din acest bunct de vedere. Daca doriti in schimb un credit, cel mai bine este sa mergeti la toate bancile din orasul dvs si sa solicitati oferte, mai apoi o alegeti pe cea care se ridica la nivelul asteptarilor dvs. Nimeni nu va poate spune,, du-te la BCR ca e cea mai tare,, poate pentru persoana respectiva este, dar nu raspunde cerintelor si nevoilor dvs. Pareri sunt impartite, unii prefera BCR, altii BRD, unii ING si tot asa, doar dvs puteti alege banca potrivita.
ING si BT
Au cele mai mici comisioane. Ing are 0 comision la orice extragere.
Toate Bancile au 0 comision la retragere.
Iar daca "orice retragere" inseamna si intrabancar, si Unicredit are asa ceva. Cred ca si alte Banci, dar nu am informatia.
Eu am zis la orice extragere. Putine bănci au 0 comision la alte bancomate.
"Putine bănci au 0 comision la alte bancomate." Deci nu e singura cum sustii tu in postare.
Toate bancile sunt la fel de bune, fara motive speciale, doar alegi ce-ti place tie sau ce este mai aproape de casa ta.
Unora va place sa rascoliti rahatul cu lopata. Acum ca am stabilit asta zi si mie unde am zis eu ca e singura?
ING inspira seriozitate pentru ca e banca noua printre cele cunoscute si nu a avut probleme cu clientii
anonim_4396 întreabă:
Catalin979 întreabă: