| adrianbestboy98 a întrebat:

Care este, in momentul actual cel mai inalt zgarie-nori din new york? Dau funda Ps:e pentru un concurswinking

Răspuns Câştigător
| Park1Suin a răspuns:

Cea mai înaltă clădire din New York City a fost construită în 1931 și este numită Empire State Building.[1] Clădirea are o înălțime de 381 metri și se află în centrul zonei comerciale Manhattan.
Funda?

| adrianbestboy98 explică (pentru Park1Suin):

Asta e la momentul actual cel mai inalt zagrie-nori? vreau sa fiu 100% sigur sa nu scriu o prostie

| Park1Suin a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Da.100%.E cel mai inalt, ai incredere, vei castiga sigur concursul.

| adrianbestboy98 explică (pentru Park1Suin):

Pai asta e, mi-au dat un turn empire bulding state in miniatura in 3D, si din moment ce mi-au dat asta el trebuie sa fie

13 răspunsuri:
| AbaraiRenji a răspuns:

Asta cautam si eu pe net laughing si acum voiam sa completez talonul. big grin Eu am Taj Mahal, am vrut sa o schimb pe Empire State Building doar ca nu a mai avut alte reviste. sad Dar e bun si asta. smug Si da este Empire State Buildingwinking

| filaret000 a răspuns:

Clădirea 8 Spruce Street

| adrianbestboy98 explică (pentru filaret000):

Daca ma luam dupa tine nu cstigam nimic, aia are 265 fata de 381 cat are empire state building

| Park1Suin a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Vezi,ti-am zis ca e cea mai inalta din new york. Funda?

| razvanjonas a răspuns:

Stiu la ce concurs e. si eu acum il postam pe site. eu la figura 3d am primit turnul efel big grin

| adrianbestboy98 explică (pentru razvanjonas):

Vreau si eu turnu, la terra magazin nu? eu am primit empire state building, poate mai gasesc si alte modele

| PapillonGeorgiana a răspuns (pentru adrianbestboy98):

Singurele modele sunt :Empire State Building, Turnul Eiffel si Taj Mahal. Eu mi-am achizitionat de la scoala aceasta revista si am primit turnul si nu regret, deoarece este cel mai frumos. Unii dintre colegii mei si-au luat cu Taj Mahal si Empire State Building.Si ele sunt frumoase, dar nu sunt cine stie ce.

| PapillonGeorgiana a răspuns (pentru adrianbestboy98):

La revista sunt doar cele 3 modele, in librarii gasesti mai multe, dar cu 30 de lei...

| TaniaMaria97 a răspuns:

Empire State Buiding happy

| ClauuPandaBear a răspuns:

Terra. stiu. si eu participwinking

Întrebări similare