Cea mai înaltă clădire din New York City a fost construită în 1931 și este numită Empire State Building.[1] Clădirea are o înălțime de 381 metri și se află în centrul zonei comerciale Manhattan.
Funda?
Asta e la momentul actual cel mai inalt zagrie-nori? vreau sa fiu 100% sigur sa nu scriu o prostie
Da.100%.E cel mai inalt, ai incredere, vei castiga sigur concursul.
Pai asta e, mi-au dat un turn empire bulding state in miniatura in 3D, si din moment ce mi-au dat asta el trebuie sa fie
Daca ma luam dupa tine nu cstigam nimic, aia are 265 fata de 381 cat are empire state building
Vezi,ti-am zis ca e cea mai inalta din new york. Funda?
Stiu la ce concurs e. si eu acum il postam pe site. eu la figura 3d am primit turnul efel
Vreau si eu turnu, la terra magazin nu? eu am primit empire state building, poate mai gasesc si alte modele
Singurele modele sunt :Empire State Building, Turnul Eiffel si Taj Mahal. Eu mi-am achizitionat de la scoala aceasta revista si am primit turnul si nu regret, deoarece este cel mai frumos. Unii dintre colegii mei si-au luat cu Taj Mahal si Empire State Building.Si ele sunt frumoase, dar nu sunt cine stie ce.
La revista sunt doar cele 3 modele, in librarii gasesti mai multe, dar cu 30 de lei...
Asta cautam si eu pe net si acum voiam sa completez talonul. Eu am Taj Mahal, am vrut sa o schimb pe Empire State Building doar ca nu a mai avut alte reviste. Dar e bun si asta. Si da este Empire State Building
lolasante89 întreabă:
Mmmmmm7172 întreabă: