Spania(Barcelona, e foarte fain la mare mediterana, cea mai faina mare, are legatura cu oceanul...)
As mai vrea sa merg in Portugalia, la Atlantic:X
E declar oficial că m-am îndrăgostit de Japonia. E un tot: tradiţie, civilizaţie, conduită, religie (perspectiva destul de originală asupra vieţii), sport, artă, obiective turistice incredibile, educaţie, rafinament, putere, o limbă foarte specială etc. E orice. Probabil nu e aşa, fără sens, unica împărăţie din lume.
Germania pentru ca acolo sta matusa mea si am auzit o gramada de lucruri interesante
Cum sa-ti placa Romania? Tara asta nu are ce sa-ti ofere> midanezi, drumuri cu gropi, scoli care se darama, fabrici in ruina. Eu prefer Medugorje. Un loc de pelerinaj in Bosnia. E frumos acolo. Bafta!
Malta Nu e chiar o tara, dar este o insula mica. E mai la sud de Italia. E foarte fain acolo Ei au luat cate ceva de la fiecare popor de care au fost cuceriti in trecut si a iesit o combinatie interesanta. Vorbesc engleza, italiana si malti (limba lor, care este o combinatie intre turca, engleza, italiana si nu mai stiu ce) Ei traiesc numai din turism. Oamenii sunt foarte amabili, preturile destul de mari, desi la salarile lor e o nimica' toata. E un loc extraordinar!
Foarte adevarata chestia cu Romania. Nu cred ca exista ceva care sa iti ofere Romania (ceva bun) si sa nu iti ofere alte tari.
Coreea de Sud sper din tot sufletul ca voi ajunge acolo intr-o buna zi.M-am indragostit iremediabil de ea si de oamenii de acolo.
Desigur ca mai sunt si alte tari pe care le indragesc ( Japonia, Anglia, Germania,Rusia, tarile nordice gen Norvegia, Suedia, Estonia, Danemarca ) dar sincer nimic nu poate intrece pasiunea mea pentru coreeni
NitaLoredanaFlorentina întreabă: