Depinde si de profesor si de elev. Mie imi place fizica avem o profesoara de nota 10.Doamna de chimie pune numai 10 dar nu intelegi nimic.
Ambele sunt usoare daca le intelegi, insa dupa parerea mea este si mai usoara si mai frumoasa fizica pentru ca poti gandi mai practic, fiind direct aplicabila in natura.Chimia, cel puti n la modul in care se face la scoala contsa doar din pb si 1-2 experimenete pe luna (cel putin, la noi asa era) si in felul asta nu prea reusesti sa ii intelegi "functionalitatea"
Personal nu m-am omorat dupa nici una. a dat la filo. dar daca ar fi fost sa aleg as fi ales fizica.
Mie una imi place foarte mult chimia! Daca esti atent la explicatii intelegi din prima! Fizica mi se pare foarte complicata! Reiau, asta este parerea mea! ByE ByE
Vad ca multe persoane se "cultiva" de pe google pentru raspunsuri din astea... da tu ce crezi ca`i mai usoara pentru tine? esti total pe dinafara de intrebi chestii din astea? fa pregatire si atunci ai sa vezi care`i mai usoara dpdv personal? aman2
Buna
depinde foarte mult si de cum preda profesorul...si sa fii atenta la oramai multe
mie una imi place mai mult chimia cu toate ca fac si fizica si chimia cu aceeasi profesoara... dar imi place mai mult chimia
Antonia23K întreabă: