Avand in vedere ca nu te uiti la bani iti recomand asta: Acest sistem beneficiaza de nici mai mult nici mai putin de 53 Ghz frecventa. De unde atat? Poi are 5 procesoare Intel Core 2 Q9400 care cumulate dau 20 nuclee. La o asa densitate de procesoare era nevoie de o sursa pe masura si de o racire la fel de avangardista. Sursa folosita are 1000 wati iar racirea este sustinuta de 5 pompe de apa cu un radiator. Temperatura maxima atinsa in timpul functionare a fost de 66 grade C iar media de 30. Memoria acestui desktop este de 10 GB RAM. Colac peste pupaza, sistemul a mai avut integrat si 4 coolere, toatul pus intr-o singura carcasa.
In concluzie acestsistem beneficiaza de:
5 procesoare quad Intel Core 2 Q9400 (total frecventa 53 GHz)
Sursa 1000 Wati
10 GB RAM
Racirea 5 pompe de apa cu un radiator
4 coolere
Cam asa arata pe scurt acest sistem desktop absolut fantastic.
http://www.pc-config.info/wp-content/uploads/aspire_g_1.jpg
Si ca tot veni vorba de Sisteme Desktop performante am 2 la ce pret vrei? la 4000$ sau la 4000$? :))
La piese sunt identice deci oricare dintre cele 2 ai alege nu va conta cas identice
Cele doua sunt identice. De ce suma de bani dispui? Se poate face si pe componente.
Daca imi dai link la sistemul ala, nu la o poaza de carcasa, eu il mananc acum!
Mai baiatule, pune mana si invata. nu mai da tu cu banul. numai prostii zici. Locul tau nu e nici la sapat, ca si acolo trebuie sa stii cate ceva. 1: nu ai cum sa pui 5 procesoare in 1 sg pc. Max e de 2 si e pe lacile de baza ale serverelor foarte scumpe(si mai ales, nu pot fi utilizate acasa).
Ceea ce are el nu depaseste 1000$. Tu dai niste numere aiurea.
53 ghz, esti nebun, nici procesoarele cell nu ating atat.
4. Intel core i5 nu are 5 nuclee ci 4.
q9400 este ner inferior unui i5 2500k
6. procesor cu 20 de nulee nu exista, decat la navetele spatiale, maximul fiind de 48, dar alea costa milioane de dlari.
7.Sursa nu se alege dupa capu tau
8. nu exista "tabla" adica o carcasa in ziua de azi care sa tina 5 pompe de apa.
Ceea ce arati tu in acea imag e o simpla si banala imagine, nimic mai mult, o carcasa. Daca vrei, in aia poti pune orice.
10 gb ram si ce? azi cu 400 lei iti pui 16 gb ram ddr 3.
Asa ca nu mai vorbi aiurea. Citeste inainte de a raspunde, si daca o faci, macar sa o faci bine!
Are perfecta dreptate colegul nostru srsdani. nu exista asa ceva, poate doar in imaginatia ta. mintea umana nu a descoperit inca asemenea minunatie care chair de ar exista ar fi inutila la tehnologia de astazi. ce filme ai vazut in ultimul timp? +1 pentru. srsdani!
Scuza-ma, ma confuzi cu cineva caruia ii pasa de ce spui tu prietene. Am impresia si daca nu ma insel esti frate cu ala de zicea ca o baterie de laptop e scumpa la 2 milioane. Unde dracu traiti ma in zimbabwe pe bune acum? MAI IESITI IN LUME BAAAAAA ca plange tara asta cu atatia idioti in spate. Cu tine nu are rost sa-mi pierd timpu acum ca nu castig nimic o sai raspund lui Florin1979 in accelasi mesaj ca ma grabesc, daca vrei sa vezi asa ceva nu iti dau nici un link, vino la mine daca esti din Bucuresti si o sa vezi cu ochii tai. Restu' care mai aveti clipe cand va credeti Platon sau Aristotel sau mai stiu eu cine Plotin :)) Boethius puneti-l pe fratele mai mic sa va dea cu ceva dupa ceafa sa va reveniti. Dedicatie pentru IDIOTI aia care nu stiu cum arata trenu pe dinauntru http://www.youtube.com/watch?v=XrZdl19PotU
Esti pupincurist am inteles gata gata, imi cer scuze ca m-am bagat in oala voastra ) OMG
Prietene te bate tastatura este? Esti una din legendele vii lasate in uitare Imi pare rau pentru tine dar nu e nimic, cineva o sa descopere talentul tau si o sa il valorifice. O sa ajungi mare, faimos si o sa vi sa-mi dai peste nas, "Uite bai Dubastere am invatat sa scriu! Am i7 sunt smecher acum!" Ce viata...
Esti ambitios sa n-am parte Nu vrei sa-ti fac si temele la matematica? Ne intelegem ) eu am impresia ca ai pus ochii pe Desktopu' ala de 4000$ si nu sti cum sa-mi zici ca-l doresti in rate Inceteaza cu prostiile ca n-am 12 ani si nici temele la matematica nu ti le fac :* Bye bye!
P.S.: Poti sa reformulezi a doua propozitie te rog ca n-am inteles-o?
Daca esti arogant nu rezolvi nimic. Daca ai fo fost destept,, ai fi inteles, am scris pe intelesul oricui. Ce pc ai tu acasa cica, nu face nici 500 $max 6000 ca sa nu te superi. Dar n-am ce face, cu manelisti ca tine.O zi buna, si lauda-te in continuare, ca inca ai cui, ca sunt destui idioti care nu stiu cum arata un procesor si te vor crede.
Mama e cum e, dar sa vezi cum e mata, mama mama, ce le are, daca vrei am niste poze cu mata, belea? ce sti tu? Hai ca-s satul de tine, esti destept, si cum mai vrei tu, ai dreptate, esti mare intelgient(fara diploma.)Asa ca gata, am inceiat, apropo, tu esti "atatia", ca mi se pare ca est 1 singur(poate ai uitat formarea singularului)!
VvladCobianu întreabă: