Pai sincer, e f simplu, cand il bagi in Itunes iti arata upgrade si ii dai da si in continuare iti arata el ce sa faci. FUNDA?
Adica sa il updatezi sau ce? Cel mai bine e sa te duci la un service ceva ca sa fii sigur
Daca vrei sa faci update la ios5 trebuie sa ai minim 3gs. Update-ul il faci din itunes.
Nu incerca update din itunes sub nici o forma. iti da eroare sigur si greu il repari.iti ia o groaza de bani la service dupa. du te direct asa cum e si ziii ce soft ai vrea.e undeva la 50-60 lei maxim! si ai garantia ca ti va merge
Nu cred ca m-ati inteles, eu de exemplu am pe el 4.3.3 si vreau sa ii bag 4.3.2
Am un iphone 4, am incercat sa ii fac update la iOS 5 si nu a mers pana nu i-am scos cartela, dar nu a fost o problema mare
El se refera la downgrade nu la upgrade, vrea ca sa zic asa sa coboare la un soft precedent.Eu cand aveam 3g-ul am putut printr-o comanda rapida in iTunes dar sincer sa fiu nu stiu daca se poate si la iPhone 4. Poate te ajuta:
1.Intri in iTunes
2.Telefonul sa fie in DFU-Mode(gasesti cum sa il pui in DFU pe net
3. Ti apasat tasta Shift si apesi pe butonul restore din iTunes apoi o sa iti apara unde ai descarcat tu soft-ul pe care vrei sa-l bagi.(ca sa te ajute sa-l gasesti are terminatia. ipsw) Bafta si sper sa-ti mearga.
camioanevsss întreabă:
NitaLoredanaFlorentina întreabă: