| Cap0ne a întrebat:

Care vi se pare cel mai bun anime? (In afara de Naruto/Naruto Shippuden :@ )
Funda happy.

Răspuns Câştigător
| Rukimika1290 a răspuns:

Cele mai preferate..nu e un top doar asa:
One piece; fairy tal; Bokura ga ita; lovely complex; Deadh note; Kaichou wa Maid-sama; Beelzebub; blue exorcist; Papa no Iukoto o Kikinasai; Mirai nikki; Kiss X sis; Whisper of the Heart; Mischievous Kiss; Kimi ni Todoke; Skip beat; Peach girl; Ichiban Ushiro no Daimao; Nana... Gata

12 răspunsuri:
| puNkyzthu a răspuns:

Ed,edd n eddy si Lumea lui gumball

| armanu a răspuns:

One piece! Sau Inuyasha! Dar ti-as recomanda mai mult sa vizionezi seria Dragon Ball, Dragon Ball Z si Dragon Ball GT ( daca vrei sa intelegi ceva, vizioneaza-le in ordinea pe care le-am enumarat eu ).

| Alex8595 a răspuns:

Sal mi se pare Bleach e super tare incearcal, Funda?

| Cap0ne explică:

Dadeam funda la cine zicea big grineath Note happy Dupa mine e cel mai reusit anime!

Oo.da acolo ashe se intoarce totul ..nemaipomenit!@!

Mai shtii ceva anime de felul asta?

| Cap0ne explică (pentru Rukimika1290):

Din pacate nu..nu este nici unul la fel de bun laughing nici naruto laughing.

| irbis a răspuns:

Gode Geass e mai bun decat Death note.

| Cap0ne explică (pentru irbis):

Code Geass e aproape la fel de bun ( al 2-lea cel mai bun dupa mine), dar la Death Note iti trebuie putin mai mult creier ca la altele.e un Anime la care trebuie sa fi foarte atent sa-ntelegi povesteawinking.

| AlexIancu a răspuns (pentru puNkyzthu):

Ma desteptule, anime-uri, nu desene animatre, e o diferenta intre anime si desene animate.Desenele animate sunt facute de englezi, iar anime-urile de japonezi.

| AlexIancu a răspuns:

Dupa mine naruto si naruto shippuden nu e cel mai tare, eu l-as pune pe locul 3.

Dupa mine:

Locul I:One Piece.
Locul II. Fairy Tail.
Locul III:Am zis mai sus.
Locul IV:Bleach.