| Rux2000 a întrebat:

Cât ar trebui sa plătesc pentru o cursa de 70 de klm? Vreau sa precizez ca omul a zis ca nu face cursa și să-i dau cat vreau. 100 de lei este puțin?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

E suficient 100. acopera banii de benzina si ii mai si ramane

20 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce fel de cursa, cu ce? Pai sa ne gindim cit e taxiul in mod normal. 2.5 RON/km. La extern posibil sa fie mai mare, ca vine gol. Sa zicem totusi ca e 2.5. In concluzie, sare de 150 RON lejer. Ai putea incerca totusi cu blablacar sau Uber.

| Rux2000 explică (pentru GabiDumitrescu):

Este un vecin, care a venit sa ma ia la 70km. A zis să-i plătesc câte vreau. Dacă-i dau 100 de lei este puțin pentru 70km?

| xerxes1 a răspuns:

100 este ok.

| Rux2000 explică:

Lumea mi-a zis să-i dau 3 milioane ca mi-am bătut joc de el cu un milion.

| Catrice a răspuns (pentru Rux2000):

8-10 lei am dat pe autobuz pentru 20 km... fa și tu un calcul mai pui ceva de benzina, pentru el.

| RKBlue a răspuns:

150.
Nici prea mult, nici prea putin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă 100 lei ți se pare mult, mergi cu uber unde îți cere în jur de 300 lei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este mult.

| Rux2000 explică (pentru anonim_4396):

Nu mi se pare mult 100, asta-i ideea, mi se pare corect. Dar lumea zicea ca DC nu i-am dat 300 ca 100 este prea puțin. Cum să-i dau 3 milioane?

| mentholinks a răspuns (pentru Rux2000):

Pai daca a venit 70 km si apoi te-a dus 70 km, el a facut in total 140 km. Eu zic ca macar 150 puteai sa-i dai.

| darrio2007 a răspuns:

Este rezonabil.Dar nu eu te duc. Deci intreaba-l pe cel care te duce daca e putin sau mult.

| Rux2000 explică (pentru mentholinks):

Practic doar m-a adus nu m-a și dus? Aveam schimbat doar 100 de lei. Dacă îmi cerea mai mult ma duceam și schimbam. El veniseră sa ma ia de la aeroport.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Rux2000):

Lumea e cu capul. 300 nu dadeai nici la taxi...

Mulțumesc m-am lămurit a nu sunt eu aia nebuna laughing)) poate vin eu din străinătate dar cine dracu își permite sa dea 3 milioane pe 70km

Ai intrebat probabil niste nenorociti care nu mai pot de invidie si s-au gindit "Are bani, da-o draq, sa dea 300 RON!" Plus ca ar trebui luata in calcul si partea cu VECIN. Si eu desi sunt antisocial si mi se rupe de vecini in general, daca il ajut pe unul nu ii cer nimic. Daca imi da o suma de-aia la misto si nu am nici un alt beneficiu de la el, alta data nu il mai ajut, simplu. Totusi, pana la urma vecinii is mai cu bun-simt decat niste exemplare de pe la mine din familie, sooo...

Șitii care-i porblema? Cu omul asta n-am avut nicio tangenta, s-a mulțumit cu 100 de lei și neamurile mele mi-au spus să-i dau 300. Intelegi, omul careia ii sunt străin a acceptat și neamurile nu laughing)))

Neamurile sunt niste nemincati de-aia care isi dau cu parerea despre banii altora, nu? Sau, si mai rau - de-astia pensionati special cu pensii nemeritate care isi maninca de sub c&r dar au sfaturi despre cum altii ar fi zgirciti? P.S. Uite, data viitoare cand mai vii sau si acum daca pleci prin tara prin vacanta si ceva... ia-i omului o atentie. Ceva special de cateva zeci de lei, nimic extraordinar. Ceva care nu se gaseste pe toate drumurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Rux2000):

De exemplu, un prieten taximetrist ia 300 de lei pentru 250 de km. Omul ti-a spus sa ii dai cat vrei. Il intrebi daca e multumit/ok cu 100 de lei si vezi ce raspunde. Oamenii respectivi viseaza. Sa plateasca ei 300 de lei pe 70 de km.

| Rux2000 explică (pentru anonim_4396):

Asta este, omul a fost mulțumit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Rux2000):

Atunci e foarte bine