| YoyoXender a întrebat:

Ce bine când nu ai prietenă nu obligați, nu acasă,nu banii de cheltuit,nu trebuie sa știe nimeni de mine, ce mai buna viata, si întrebare este cum merge viata cu sau fara o parteneră?

15 răspunsuri:
| mont a răspuns:

Cum e soarta e cel mai bine. Când e sa ai prietena ai, când nu asta e.

| GambleR40792 a răspuns:

Cat timp functioneaza mana dreapta si te satisface doar lucrul asta pot spune ca DA, nu te mai legi la cap cu obligatii, femeie si cheltuieli, depinde foarte mult de fiecare om in parte o viata de celibatar este totusi una fara orizont si nimic frumos in ea, ai sa ajungi la batranete fara sa detii niste amintiri frumoase cu cineva din poze etc! Am ajuns la concluzia ca BANII nu aduc fericirea, cand ajungi sa nu te plangi de ei ca iti ajung o sa vezi ca ai sa imi dai dreptate si la ce rost sa treci prin viata fara sa te bucuri de ei alaturi de cineva, nu zic bine?

| GambleR40792 a răspuns:

Si conceptia asta e total gresita daca ai o prietena nu inseamna neaparat ca sta pentru banii tai, asta depinde si de tine cum te impui in relatie sau alte rahaturi, unul care e manipulat de prietena pentru banii lui pot spune ca un ratat

| Pnin a răspuns:

Ce faci așa special de nu trebuie sa știe nimeni? Boschetaresti?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai 12 ani sau ce de pui o astfel de intrebare? Viata merge oricum unidirectional. F*ti, nu ***, vremea *** trece...

| Frank51 a răspuns:

Pentru mine viața fără parteneră este ca și micul fără muștar.

| johnnny123 a răspuns:

"cum merge viata cu sau fara o parteneră?"

Adică nu știi cum merge viața nici cu parteneră, nici fără parteneră? Există și vreo altă variantă?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E si mai bine cand scrii corect si ai/n-ai prietena. Poti sa te exprimi fara a te face de rusine, poti fi luat in serios daca depui pe undeva vreo cerere, proiect sau reclamatie.
Viata fara o partenera e de fapt o aventura in cautarea partenerei.
Viata cu o partenera e mai naspa decat cautarea ei, in majoritatea cazurilor.

| darrio2007 a răspuns:

Spune-ne tu cum te simti. Se pare că esti singur.

| YoyoXender explică (pentru GambleR40792):

Ce amintiri frumoase, doar certuri, înșelăciune si Foamea de banii, daa amintiri frumoase

| GambleR40792 a răspuns (pentru YoyoXender):

Bine bro sa zicem ca e ca tine, sexul cum ți l rezolvi, ia răspunde?

Numai îți induce în capul tău minciuni sa te simți tu bine, știi tu ai văzut la alții certuri, înșelăciune și foame de bani ești paranoia știu ce te doare dar totusi

Nu e cum spui tu, ca și dacă deții averi case și ai bani asta nu înseamnă că întra În posesia prietenei, o zici de parca o fata nu ar avea bani sa se întrețină... dacă tu ești fraier și te lași manipulat de o fata ce sta pe banii tai e alta treaba

| YoyoXender explică (pentru GambleR40792):

Cum ma las manipulat daca de exemplu am avut o masina de 70 de milioane, si acum am de 200 de milioane si tot este la fel ok vb serios nu am salariu de 30, am naiba de 20 de milioane si majoritatea fetelor stau cu de aia de 30, 40, 50 de milioane eu nu sunt în aceași oală.Si am vazut multe cazuri in care se cupleaza cu unu pricajit vaida steua lui, in comparatie cu mine ma duc zi de zi la munca + ca mai fac treaba si acasă. Cred ca eu sunt exclus cu tot nu sunt bun de nimic nu! crying

| YoyoXender explică (pentru YoyoXender):

Mă simt parca tot si absolut tot este impotriva mea, si daca aș muri tot nu sar sinchisi cineva de mine!sad