| cornculapte a întrebat:

Ce cadou ai putea sa-i faci unei profesoare de sport in jur de 50 de ani, avand in vedere ca e genul mai comod, practic, deci chestiile ornamentale sau bijuteriile ies din discutie? E diriginta mea si nu stim ce sa-i luam de sfarsit de liceu. Vreo idee? Ne-am gandit si la electrocasnice, dar nu prea face de mancare si nici nu cred ca stie sa le foloseasca. Fara misto, va rog.

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aflati ce jucator ii place din sportul si echipa preferata si cumparati un tricou frumos( sau un echipament complet daca dispuneti de suma respectiva) pe care sa-l personalizati.
Succes!

| Arthur a răspuns:

Aflaţi dacă e fană a vreunui club, apoi luaţi un tricou şi mergeţi cu el la cineva care se ocupă de imprimeuri, scrieţi numele clubului, apoi vă semnaţi şi voi.

| DiDi a răspuns:

Nu stiu daca chestiile ornamentale sau bijuteriile nu-i vor placea. Poate la scoala este profesoara de fizica, dar in viata de dupa scoala, sunt convinsa ca este o femeie normala. Ii puteti lua fara sa va faceti griji, femeia de la scoala poate sa fie foarte diferita de cea de dupa scoala.happy

| dienuk a răspuns:

Ati putea sa-i luati ceva simbolic. gen un teren de ce sport faceti mai mult. (fotbal, baschet) in miniatura.hee hee

| stefanel11 a răspuns:

Ati putea sa ii faceti un obiect personalizat(un tricou, o cana)...cu poza fiecaruia...si poza dansei in mijloc sau ceva de genu(fundita daca ti-a placutbatting eyelashes )

| 1235678907452352 a răspuns:

Un trening de la adidas sau pumathinking o pereche de adidasi de firmathinking o carte
parerea mea e ca ar trebui sa intrebati profesorii ce cilalti ce ii place poate un parfum sau ce carte isi doreste

| KlaudyaAddha a răspuns:

Ati putea sa-i faceti cadou niste adidasi sau trening mai de firma.
Sau ceva mai personalizat, cum ar fi o cana, un tricou, o jucarie de pluj pe care sa fie o poza cu ea impreuna cu voi.

| ZoZoHeart a răspuns:

Incearca un parfum discret cu o bluza care crezi tu ca i-ar placea. Daca zici ca are vreo 50 de ani cred ca ar fi pe plac ul ei ceva discret, cum am zis mai dxevreme. Deci sper ca ti-am fost de ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un album de arta. Un tablou, o icoana, un trening special, niste adidasi speciali.
Nu parfum pentru. ca n-o sa nimeriti ( eu consum parfumuri la greu si uneori imi iau singura ceva aiurea!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profele de sport pe care le stiu eu folosesc foarte mult bicicleta.Luati-i una, daca aveti destui bani.