Eu cred ca acest site are ca scop ca noi cei care avem probleme sa putem fi ajutati de unii care poate au trecut prin situatii asemanatoare si am putea primii niste informatii de aceea intrebarile trebuie puse cu,, rost,, si sa nu ne batem joc de timpul liber al celor care vor sa ajute asa ca daca te-am putut lamuri eu iti doresc sa ai numai intrebari inteligente si ajutatoare.si ne mai,, auzim,,
Totul este relativ. Depinde ce fel de intrebari pui si virsta la care pui anumite intrebari. Un copil pune multe intrebari si la unele chiar zimbesti. Aceleasi intrebari la care zimbesti cind sint puse de un copil, sint catalogate ca fiind stupide, daca sint puse de o persoana care nu mai este copil si de la care nu te mai astepti sa puna astfel de intrebari.
PAREREA MEA:
O intrebare care nu foloseste la nimic= nefolositoare
Cele stupide, pe langa nefolositoare sunt de-a dreptul prostesti, puse de plictiseala, sau cele fara logica puse doar de dragul de a posta, si cele care se repeta in continuu, acelasi subiect - expeditor diferit sau cele de genu:
- Cine ma baga si pe mine in seama?
- Facem scoala sau nu?( asta s-a pus de 100 de ori...nu puteti urmari respunsurile?)
Si mai sunt si cele care ar trebui sa fie de fapt explicatii la propriile intrebari, in loc sa le dea la acea intrebare folosesc sectiunea "pune o intrebare".
Site-ul este destul de usor de accesat si foarte logic, numai ca in loc sa gandeasca, neuronii astia stau degeaba
Momentan nu putem da calificative intrebarilor dar sper sa se schimbe in curand acest lucru, poate asa nu vor mai aparea astfel de intrebari.
A ta nu mi se pare stupida ci folositoare, poate cei care vor citi raspunsurile nu vor mai pune intrebari stupide...sa speram