| benybiro112 a întrebat:

Ce inseamna atunci cand o fată cu care esti in procesul de cunoastere, va scrieti zi de zi și vrei cea cu ea, iar ea de fel scrie mai rar la vreo 3-4 poate chiar 5-6 ore distanta dar totusi vine cu scuze dupa si spune pe unde a fost si ce a facut? tin sa precizez ca nu este o copila, suntem destui de maturi ambii, dar ea uneori imi spune ca trebuie mai intai sa ne cunoastem si apoi să fie unele bariere si ca din perspectiva ei e ok sa mai cunoasca si alte persoane daca inca nu suntem in relatie. Eu nu sunt asa, mie imi place sa fiu diferit si sa vorbesc doar cu ea si sa fiu loial si recunosc ca ma afecteaza chestiile astea. va rog sa ma ajutati, fetele acestea sunt foarte ciudate. Va rog sa nu dati cu ura ci cu Sfaturi si ajutor

Răspuns Câştigător
| comanantonio17 a răspuns:

Ar trebui să o întrebi dacă vrea o relație cu tine, dacă zice da, atunci veți fi intr-o relație și nu v-a mai vorbi cu alți băieți. Dacă zice "aștept să ne mai cunoastem", (sau ceva de genul acesta) așteaptă până vă cunoașteți mai bine, și când vă veți cunoaște mai bine, nu v-a mai vorbi cu alți băieți.

18 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Nu este nimeni obligat sa-ti raspunda la apeluri sau mesaje cand ai tu chef.

| johnnny123 a răspuns:

"suntem destui de maturi ambii"

Tu ești atât de matur încât o iei razna dacă o fată nu-ți răspunde în 30 secunde la mesaje. Te-ai gândit că poate un om mai are și alte treburi de făcut decât să vorbească non-stop cu tine?

Și din moment ce nici măcar nu sunteți împreună, care-i problema dacă mai vrea să vorbească și cu alte persoane? Dacă mori de gelozie și când NU sunteți împreună, cum te-ai comporta dacă chiar ați avea o relație?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boss sunt băiat nu fată săne înțelegem te rog mult frate.

Nu mai fi disperată și calmeazăte. Femeia fata mai are și treaba de făcut nu poate tota ziua bună ziua sa stea în telefonul tu trebuie s-o înțelegi frate cu Adevărat nu so vezi rău și sa faci rău. Calmeazăte fratele meu. Și vezi ha gelozie este pentru oamenii slabi nu face așa boss calmeazăte fratele meu.

| benybiro112 explică (pentru johnnny123):

Da ba da, dar totusi 5-6 ore distanta? tie ti-ar place sa vrei ceva serios cu cineva si ea sa mai discute cu altul ca na, e ok sa cunoasca si altii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate esti prea insistent si are nevoie de spatiu? Ce puteti vorbi non-stop?

| carevaescu a răspuns:

Iti pierzi timpul.
Serios.
Unde nu e loialitate, nu e nimic bun.
Cand ii mai scrii, imagineaza-ti ca e ocupata cu altii care si pe ei ii descopera... Apoi fi barbat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru benybiro112):

Este normal sa aiba și alți prieteni sa vorbească cu ei dacă tu îți dai filme și începeți cu gelozi și rahaturi...

| johnnny123 a răspuns (pentru benybiro112):

Din păcate pentru tine, nu contează doar ce vrei tu. Relațiile serioase nu se impun. Se întâmplă și se dezvoltă în mod natural, atunci când ambii oameni simt același lucru.

Dacă ea nu simte nevoia să vorbească non-stop cu tine, atunci faptul că ești insistent și că vrei să impui anumite chestii nu ajută cu absolut nimic. Nu va face decât să o îndepărteze și mai mult.

| Sekim a răspuns:

Inseamna ca nu esti important. Trebuie sa iti dam noi sfaturi? Iti raspunde greu si nici macar nu isi asuma chestia asta, gaseste scuze, iar apoi aflii ca e o femeie care sustine faptul ca poti vorbi cu mai multi oameni daca nu esti in relatie. Pe acelasi principiu cred ca tu poti vorbi cu mai multe femei cand sunteti impreuna in caz ca vreodata va despartiti rolling on the floor. Stii tu singur ce ai de facut cu femeia asta average, spor.

Bula
| Bula a răspuns:

Prima lectie: femeile sunt- si au gandire foarte ciudata.
Secretul unei relatii trainice este sa nu te framanti, cautand raspunsuri prezumptive.

| Simpatic a răspuns:

Unele fete de genul asta sunt in caracter asemeni videochestilor, adica conteaza numarul de barbati cu care socializeaza ele.
Cu alte cuvinte toate instagramistele si faceboocistele vorbesc cu zeci de baieti diferiti pana li se pune cine stie prin ce metoda pata pe unul.
S-ar putea sa ai de a face cu una de asta, asa ca nu mai pune sentimente si nu avea asteptari.
Cu cat pari mai insistent cu atat te trece pe o lista neagra

Mai adaug faptul ca unele pe care le-am intanit cu aceasta metoda de socializare falsa, virtuala, nu aratau decent fata in fata, dar luau mintile la toti fraierii prin filtrele pe care le aveau la poze, sa numai zic la ce aere au unele astfel de dive care arata "ca matusele tale, dar nu alea bune" am incheiat citatu din Grasu XXL

| benybiro112 explică (pentru anonim_4396):

Faza e ca nu prea vorbim. am precizat ca eu vreau sa vorbesc cu ea sa o cunosc, dar ea ma cauta destul de rar si cand vine, cauta scuze sau ceva

| Bogdan0783 a răspuns:

Atata timp cat nu aveti o relatie nu prea are de ce sa vorbeasca si cu alte persoane.In alta ordine de idei...te casatoresti, are un serviciu si nu poate sta non stop sa-ti raspunda la mesaje. Ce faci? Iti faci inima rea ca gandindu-te la lucruri care poate nu se intampla? Nu o sa mearga asa. Lasa spatiu intre voi si vezi cum se comporta. Putina indiferenta nu strica, din contra poate ajuta sa te lamuresti despre ce este vorba

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Frate rolling on the floor cand una iti raspunde la misto dupa 6-7 ore aia inseamna ca nu te place, te tine ca fraier acolo ca sxa-i mai dai atentie din cand in cand..ar trebui sa o intrebi direct da sau nu.

| Simpatic a răspuns (pentru benybiro112):

Asta inseamna ca nu este interesata, da-i block si mergi mai departe

| DeMicUnCălător a răspuns:

Nu sunteți compatibili.
Mai caută. pănă la urmă iți vei găsi perechea

| Frank51 a răspuns:

Înseamnă că nu te place pe tine dar îi place faptul că îi dai atenție și validare. Dacă vrei ceva serios și pe viitor vezi că fata cu care vorbești face așa, nu mai aștepta și dă-i next.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru benybiro112):

Atunci nu esti prima ei optiune.