| Nooooooonameee a întrebat:

Ce inseamna IP? E grav daca vineva imi are IP-ul? Scz categ

Răspuns Câştigător
| iamhigh a răspuns:

Cu IP-ul din câte știu eu îți poate afla adresa.
Dacă cineva mi-ar ști IP-ul și ar fi. un " amic " de pe internet doar, eu aș crede că e grav. thinking Nu vreau să te sperii, doar că nu e bine...să-ți știe cineva pe care nu cunoști în viața reală IP-ul

8 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Nu e nicio problema. Oricum ip-ul e, ca sa zic asa public. Il poate afla oricine doreste

| Rockerul23 a răspuns:

Ma,cu IPul poate sa iti faca diverse lucruri.
De la furtul de date personale pana la flood.

| anonymus07 a răspuns:

IP-Internet Protocol. Daca ai ip static si cineva ti-l stie, atunci esti distrus deoarece acea persoana se poate juca cu pc-ul tau. Daca nu e static, nu ai mari sanse sa fii hackerit deoarece ip-ul se reseteaza cand inchizi pc-ul sau modemul.

| Nooooooonameee explică (pentru anonymus07):

Mi-a spus un baiat ca are ip-ul meu. si i-am dat ignor de pe mess. e bine?

| anonymus07 a răspuns (pentru Nooooooonameee):

Nu are nici o legatura yahoo messenger cu fptul ca el iti are ip-ul. Ti-am mai spus, daca ip-ul tau este static atunci el poate face ce vrea indiferent ca i-ai dat ignore sau nu.Doar prin simplul fapt ca i-ai dat ingore nu schimba cu nimic aceasta situatie.

| Kay1 a răspuns:

Internet protocol. Adresa softwere a calcuatorului. Da e grav daca stie cineva ipul tau deoarece poate sa isi instaleze un prgram si sa intre la tine in calculator si sa vada ce faci.

| KefDeKef a răspuns:

Adresa IP,este acel numar pe care il detin toate echipamentele informatice specializate in domeniul informatiei (adica calculatoare,modemuri etc), care le permite sa comunice intre ele atunci cand sunt conectate la o retea anume!
IP-urile sunt de doua feluri : IP routabil(se schimba) si IP static (nu se schimba). In cazul in care ai un IP routabil, nu iti face griji, iar daca ai un IP static, nu e chiar asa de grav! Adica nu cred ca esti posesoarea unor informatii secrete sau noua tinta a hackerilor romani! laughing Asa ca stai linistita!

| loadme a răspuns:

Paii IP- Internet Protocol address... pe romaneste e adresa pc-ului tau, cu ea te recunoaste siteurile si alte aplicatii pe net. Daca cineva iti are ip`ul poate sa incerce sa iti "faca rau" pc-ului tau prin diferite metode. De la flood pana la hack.