Cu IP-ul din câte știu eu îți poate afla adresa.
Dacă cineva mi-ar ști IP-ul și ar fi. un " amic " de pe internet doar, eu aș crede că e grav. Nu vreau să te sperii, doar că nu e bine...să-ți știe cineva pe care nu cunoști în viața reală IP-ul
IP-Internet Protocol. Daca ai ip static si cineva ti-l stie, atunci esti distrus deoarece acea persoana se poate juca cu pc-ul tau. Daca nu e static, nu ai mari sanse sa fii hackerit deoarece ip-ul se reseteaza cand inchizi pc-ul sau modemul.
Adresa IP,este acel numar pe care il detin toate echipamentele informatice specializate in domeniul informatiei (adica calculatoare,modemuri etc), care le permite sa comunice intre ele atunci cand sunt conectate la o retea anume!
IP-urile sunt de doua feluri : IP routabil(se schimba) si IP static (nu se schimba). In cazul in care ai un IP routabil, nu iti face griji, iar daca ai un IP static, nu e chiar asa de grav! Adica nu cred ca esti posesoarea unor informatii secrete sau noua tinta a hackerilor romani! Asa ca stai linistita!
Paii IP- Internet Protocol address... pe romaneste e adresa pc-ului tau, cu ea te recunoaste siteurile si alte aplicatii pe net. Daca cineva iti are ip`ul poate sa incerce sa iti "faca rau" pc-ului tau prin diferite metode. De la flood pana la hack.
Ma,cu IPul poate sa iti faca diverse lucruri.
De la furtul de date personale pana la flood.
Nu e nicio problema. Oricum ip-ul e, ca sa zic asa public. Il poate afla oricine doreste
Mi-a spus un baiat ca are ip-ul meu. si i-am dat ignor de pe mess. e bine?
Internet protocol. Adresa softwere a calcuatorului. Da e grav daca stie cineva ipul tau deoarece poate sa isi instaleze un prgram si sa intre la tine in calculator si sa vada ce faci.
Nu are nici o legatura yahoo messenger cu fptul ca el iti are ip-ul. Ti-am mai spus, daca ip-ul tau este static atunci el poate face ce vrea indiferent ca i-ai dat ignore sau nu.Doar prin simplul fapt ca i-ai dat ingore nu schimba cu nimic aceasta situatie.
anonim_4396 întreabă:
amalia_4709 întreabă: