| G2225hda a întrebat:

Ce inseamna trigonometrie? Cu ce se ocupa? E asemanatoare cu matemetica?

13 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

Trigonometria este o parte a matematicii care studiaza unghiuri, triunghiuri și funcții trigonometrice precum sinusul, cosinusul și tangenta.

| biaX a răspuns:

Trigonometria care se invata unghiuri, triunghiuri si functi trigonimetrice. Fundaa

| AleexNC a răspuns:

Omg. Trigonometria faca parte din matematica. Functiile trigonometrice, n-ai auzit de ele? straight face

| Cookie28 a răspuns:

Studiaza triunghiuri si functi trigonimetrice

| Madaliinaaa a răspuns:

Trigonometria este o parte foarte importantă a matematicii, pe care o vei învăţa în clasa a 7-a. Conţine nişte funcţii, numite funcţii trigonometrice ( sinul, cosinus, tangenta, cotangenta ). Hristos a înviat!

| Zitronen a răspuns:

Da este matematica. Iti dai seama ca "tri" vine de la 3, ce inseamna 3 unghiuri adica triunghi.
Numai binehappy

| Alemoni a răspuns:

Bună!
O să înveţi triogonometrie la liceu, în clasa a IX a. Se ocupă cu triunghiuri, unghiuri şi sinusul, cosinusul, tangenta, cotangenta ( funcţiile ). Este matematică pură.
Succes.

| Omniscient27 a răspuns:

Frate dar nu cautati deloc pe goagal ..http://ro.wikipedia.org/wiki/Trigonometrie

| DiamantulAuriu a răspuns:

Este o ramura a matematicii in care se studiaza unghiurile

| G2225hda explică (pentru Omniscient27):

Am imtrebat ce inseamna pentru voi Pastele.

| Omniscient27 a răspuns (pentru G2225hda):

Esti prost? Ai intrebat "Ce inseamna trigonometrie? Cu ce se ocupa? E asemanatoare cu matemetica?"

| NeedYouNow a răspuns:

Este o ramura a matematicii care se ocupa cu funcții trigonometrice precum sinusul, cosinusul și tangenta.

| G2225hda explică (pentru Omniscient27):

Stiu...din greseala am raspuns asa...am crezut ca ai raspuns la alta intrebare scuzebig grin