Trigonometria este o parte a matematicii care studiaza unghiuri, triunghiuri și funcții trigonometrice precum sinusul, cosinusul și tangenta.
Trigonometria care se invata unghiuri, triunghiuri si functi trigonimetrice. Fundaa
Omg. Trigonometria faca parte din matematica. Functiile trigonometrice, n-ai auzit de ele?
Trigonometria este o parte foarte importantă a matematicii, pe care o vei învăţa în clasa a 7-a. Conţine nişte funcţii, numite funcţii trigonometrice ( sinul, cosinus, tangenta, cotangenta ). Hristos a înviat!
Da este matematica. Iti dai seama ca "tri" vine de la 3, ce inseamna 3 unghiuri adica triunghi.
Numai bine
Bună!
O să înveţi triogonometrie la liceu, în clasa a IX a. Se ocupă cu triunghiuri, unghiuri şi sinusul, cosinusul, tangenta, cotangenta ( funcţiile ). Este matematică pură.
Succes.
Frate dar nu cautati deloc pe goagal ..http://ro.wikipedia.org/wiki/Trigonometrie
Esti prost? Ai intrebat "Ce inseamna trigonometrie? Cu ce se ocupa? E asemanatoare cu matemetica?"
Este o ramura a matematicii care se ocupa cu funcții trigonometrice precum sinusul, cosinusul și tangenta.
Stiu...din greseala am raspuns asa...am crezut ca ai raspuns la alta intrebare scuze