De cei care nu dansează deloc mi se pare că au motive neîntemeiate, iar dacă e vorba de cei care nu știu să danseze, zic că-i bine că nu stau.
Arsi pe rug domnle'
Sau pusi sa asculte Fuego in timp ce se rasucesc pe un cuptor cu smoala.
Nu cred ca exista persoana incapabila care nu sufera de handicap, gandeste te la o persoana fara picioare si bucura te de ce ai, baga te si tu pe acolo si incepe sa sari in sus ))). Nimeni nu e priceput din nastere la orice, nu e nimic daca nu stii sa dansezi, atat timp cat nu esti prea exagerat nu o sa se uite nimeni la tine( poate pare ca toata lumea se uita la tine, dar uite te in jur, probabil majoritatea scalambaie pe acolo ) e doar de distractie + daca esti ametit bine de la ceva shot-uri nici ca iti pasa cum danseaza cel de langa tine, important este sa te distrezi
Astea is pedepse ușoare... știu eu niste torturi faine, da' nu mă lăsa ăștia de pe tepeu sa le zic
Am zis sa nu o dau full sado, plus ca doar sa il asculti pe Fuego poate fi o pedeapsa destul de grea de ispasit.
Daca sunt incapabili sa danseze pe muzica, in ritmul muzicii adica, ar putea fi 2 cazuri:
- nu stiu stilul acela de dans
- sunt au ureche muzicala si nu pot simtii ritmul muzicii
Pentru unele persoane dansul este o corvoada, nu o distractie. Asa sunt ele "facute".
Stiu,la pensionari; gen lu' bunica-mea ii plac astia cu frizura lins-de-vaca.
deyanne întreabă:
stefanst2312 întreabă: