| eamrle a întrebat:

Ce parere aveti?
Este bine să începi un blog cu următoarele nișe(subiecte) :
Știință, Natură, Sănătate, Tehnologii.

11 răspunsuri:
| Irinelp a răspuns:

Da dacă știi și cunoști ceva adevărat și util în aceste domenii pe care să nu le știe prea multă lume, ca de exemplu invenții noi care există dar nu au fost descoperite de alți.

| RAY a răspuns:

Da,dar putini sunt interesati de asa ceva, dar bafta multa, eu unu sunt pasionat de stiinta, tehnologie, natura

| siriusblack98 a răspuns:

Un blog nu. Pentru că oamenii sunt din ce în ce mai leneși și preferă să nu citească.
Un vlog ar prinde mai bine în schimb.

| Catrice a răspuns:

Un blog nu e ceva bun sau rău. E o pasiune, un hobby.
Daca te pasionează unul din subiecte și să scrii despre ele fără copy paste, go on.

| Werrich a răspuns:

Cred că decât sa scrii un blog mai bine scrii pentru o revista de profil și poate primești și bani.

| PainTech a răspuns (pentru Werrich):

Aici ai dreptate, dar sa ajungi la o revista de profil e ceva mai greu. Parerea mea e ca trebuie sa incepi de undeva si un blog nu e o idee rea.

| Werrich a răspuns (pentru PainTech):

Ideea de blog nu este rea când te cunoaște lumea (de exemplu ești profesor), dar când autorul nu deține drepturi de autor pe conținut orice persoană își poate însuși textele respective și sa îl vândă unor site-uri. Mai demult un ziar online plătea 10 lei pentru un articol.

| gabicoo a răspuns:

SEX. Cu asta dai lovitura din prima.
winking

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Vei fi mai tare ca Shelly.
laughing

| Miauti a răspuns:

In primul rand exista bloguri si site-uri cu/si despre stiinta, natura, sanatate, tehnologii. Plus trebuie sa ai o baza larga si sa fi activ pe acele domenii.

Blogul in sine trebuie sa fie parerea ta, De exemplu poti sa te axezi pe un singur domeniu, exemplu pe NATURA, din punctul meu de vedere. Ai multe de scris. Toti care se apuca de blogareala devin inactivi dupa 3 luni - 1 an dand vina pe timp. Din punctul meu de vedere trebuie sa scrii ceva diferit, fata de altii.
Nu iti sugerez zona de sanatate sau tehnologii pentru ca nu ai 'resurse'.

Sfatul meu este sa ti faci o lista in ceea ce iti place sa discuti, asta nu inseamna ca nu mi-ar placea sa citesc un blog despre natura sau stiinta, dar sa nu faci greseala care am facut-o luandu-ma in discutii cu un neorolog, din cauza unei teorii... iti dai seama ca nu aveam 'resurse' pentru a combate cunostiintele lui.

Astept sa-ti vad blogul happy

| al0o0o0 a răspuns:

Daca ai cunostintele necesare, normal