In America de toate se întâmplă. Cred că era o holograma, tehnologia blue beam sau naiba știe! Ar fi prea de tot sa fie real! Dar nu se știe.
Eu nu cred în prostile astea prea de tot. Nu știu cei ăla blu beam.
A fost o bataie intre grupuri de adolescenti, iar artificiile au amplificat panica.
Cel putin nu esti feminista transectionla, asta e o mare calitate. Feministe transectionale sunt, de exemplu, feministele europene care au vizitat Iranul si s-au imbracat in port islamic, in conditiile in care femeile in Iran sunt omorate pentru ca nu poarta val. Pe de alta parte, s-ar putea ca termenul ''cioroi'' sa fie un pic depreciativ, dar, cine sunt eu sa te judec.
A fost promoție la tigăi. Și au venit clienți din tot universul. Extratereștrii ăia ai tăi nu au venit să ne invadeze - nu au vrut să rateze ocazia.
Nu exista poze nici filmari.nu functiona niciun dispozitiv in acel moment. Erau 2 cu un dispozitiv ("holograma", au aparut 3 ceva de cc 3 m.
Pentru desteptul caruia ii raspunzi si care m-a blocat: Ia d-aici - foarte interesant, pe alocuri se suprapune cu realitatea, pe alocuri e complet la furat, ca orice teorie conspirationista care se respecta - https://allthatsinteresting.com/project-blue-beam