Plus ca te face de cacat.Si e nasol daca prinzi unul care e pus pe dat amenizi.Chiar saptamana trecuta s-a luat unul de mine si de o colega si a vrut sa ne dea amenda fara motiv, ne urcasem in autobuz si eu m-am dus sa compostez biletul si intre timp intrase un controlor si s-a luat de acea colega si cand i-am aratat biletul ca sa ne lase in pace a zis ca noi il credem idiot, ne trecuse seriile de la buletine si toate cele.Am avut noroc cu o doamna care asistase la conversatie si i-a zis aluia ca nu mintim si ne-a lasat.Deci nu te risca, ca sunt unii care sunt pusi pe dar amenzi.deci mai bine nu risca.
Se intampla ca te sanctioneaza contraventional - cu amenda sau avertisment.
Te da jos la urmatoarea statie si iti da amenda iar daca nu ai sa ii dai am impresia ca te ia cu duba si te duce la politie.
Mai bine sa va faceti un abonament mai ieftin sau gratuit pentru persoane cu deficiente decat sa fii prins si amendat cu o suma mare!
Cred ca e cam ilegal sa te legitimeze. Nu sunt politisti, sunt niste amarati de controlori. Trebuia sa le faci si tu scandal. Sa cheme politia si sa-i faci tu de ****.
În primul rând, probabil o să-ți ceară buletinul. Să nu-l dai nici în ruptul capului. Controlorul din tramvai nu e polițai și nu are niciun drept să te deposede de actele de identitate.