P.S se foloseste de obicei la scrisori si inseamna post scriptum. Daca ai terminat o scrisoare de scris si te-ai semnat dar ai uitat sa mentionezi ceva, folosesti P.S.
De exemplu cand ai uitat sa zici ceva pui P.S Si scrii ce ai uitat
P.S- Post Scriptum
P.s. il folosesti atunci cand uiti ceva de ex: Buna Laurik800 ce mai faci? p.s. astazi te-am cautat.cam asta e
P.S. *Gen : "Nu uita ". Mai multe explicatii nu stiu ce sa-ti dau. Vine din limba Engleza
P.s: postscript, post scriptum.
Se pune de obicei intr-o scrisoare/text, daca ai uitat sa scrii ceva din ea, sau mai nou daca vrei sa mentionezi ceva, pui jos dupa text, fiindca iti sare mai repede in ochi!
P.S.=Post Scriptum
Pui la sfarsit cand ai uitat sa zici ceva in continutul mesajului.
De exemplu:" P.S. Te rog nu uita de mine..."
Sper ca te-am ajutat!
O zi frumoasa!
Post Scriptum aka "dupa scris"; cand iti amintesti ca ai uitat sa scrii ceva intr-un text (scrisoare etc), pui la sfrasit P.S.: si scrii
Înseamnă ''post scriptum''. Dacă într-un mesaj uiţi ceva, poţi pune la final un post scriptum şi spui ce ai uitat. In romana P.S. = Pe scurt
P. S. inseamna Post Scriptum. Se foloseste cand vrei sa mai adaugi ceva pe langa ceea ce ai scris deja. Funda?
Postum scriptum! Il pui atunci cand mai ai ceva de spus si nu are legatura cu textul sau scrisoarea facuta! Ex: in text zici de o rasa de caini si dai explicatii si tot ce trebuie sa stii de acea rasa si la sfarsit pui P.S. Adica ceva gen: am eu un caine de aceasta rasa vil dau, sau va pup si sper sa va placa, sau ceva gen: nr meu de tel daca il vreti. Asta inseamna P.S.
P.S. in romana se traduce Pe Langa Subiect sau cel putin asta trebuie sa insemne eu asa stiu. Fundita?
De exemplu scrii o scrisoare sau altceva.scrii P.S =post scriptum si scrii ce ai uitat sa scrii in scrisoare
POST-SCRIPTUM-Text care se adaugă uneori la o scrisoare, după terminarea și iscălirea ei.
Post Scriptum
Ps = apropo
De obicei se pune la sfarshitul unui "text" cand ai uitat de adaugat ceva.
Post Scriptum. adica daca ai scris o scrisoare si ai uitat ceva, scrii la sfarsit P.S si adaugi ce ai uitat sa scrii. Funda?
P.s. se scrie de obicei la sfarsitul scrisorilor atunci cand ai uitat sa spui ceva sau cand vrei sa spui ceva special, cum ar fi:
P.S. I love you (asta mi-a trecut prin minte si e un film)
P.S e post scriptum si se foloseste atunci cand ii scrii cuiva un text si la sfarsit dupa incheiere ti.ai dat seama ca ai mai vrut sa scrii ceva si at folosesti acest P.S. ex: P.S te iubesc... FUNDA? :-x
Post Scriptum adica P.S il pui la sfarsitul unui mesaj, cand ai uitat sa spui ceva.
Sper ca te-am ajutat!
CrEaTzZza întreabă:
StilSanatos întreabă: