P.S.=Post Scriptum
Pui la sfarsit cand ai uitat sa zici ceva in continutul mesajului.
De exemplu:" P.S. Te rog nu uita de mine..."
Sper ca te-am ajutat!
O zi frumoasa!
P.s: postscript, post scriptum.
Se pune de obicei intr-o scrisoare/text, daca ai uitat sa scrii ceva din ea, sau mai nou daca vrei sa mentionezi ceva, pui jos dupa text, fiindca iti sare mai repede in ochi!
P.S se foloseste de obicei la scrisori si inseamna post scriptum. Daca ai terminat o scrisoare de scris si te-ai semnat dar ai uitat sa mentionezi ceva, folosesti P.S.
P.S - Post Scriptum, el se foloseste la sfarsitul unor texte etc. pentru a mentiona un lucru nescris in text sau pentru a explica ceva din text.
P.S inseamna Post Scriptum, si este folosit mai des in scrisori, cand ai uitat sa i spui ceva, scrii la fundu scrisorii P.S sa vada si mesajul, nu i cine stie ce
Înseamnă ''post scriptum''. Dacă într-un mesaj uiţi ceva, poţi pune la final un post scriptum şi spui ce ai uitat. In romana P.S. = Pe scurt
Post Scriptum aka "dupa scris"; cand iti amintesti ca ai uitat sa scrii ceva intr-un text (scrisoare etc), pui la sfrasit P.S.: si scrii
P.S. *Gen : "Nu uita ". Mai multe explicatii nu stiu ce sa-ti dau. Vine din limba Engleza
POST-SCRIPTUM-Text care se adaugă uneori la o scrisoare, după terminarea și iscălirea ei.
La scrisori in general daca mai vrei sa adugi o idee ce nu are legatura cu textul scrii P.S. adica post scriptum ai putea traduce ( as putea adauga sau vreau sa mai spun ca... ) Eu il folosesc destul de des
Sper ca te-am ajutat :* Cya
P.s. il folosesti atunci cand uiti ceva de ex: Buna Laurik800 ce mai faci? p.s. astazi te-am cautat.cam asta e
De exemplu cand ai uitat sa zici ceva pui P.S Si scrii ce ai uitat
P.S- Post Scriptum
P.s =post scriptum se foloseste de obicei la scrisori atunci cand uiti sa scrii ceva ex:p.s.:am uitat sa spun vine si maria cu noi... funda!
Post Scriptum
Ps = apropo
De obicei se pune la sfarshitul unui "text" cand ai uitat de adaugat ceva.
P. S. inseamna Post Scriptum. Se foloseste cand vrei sa mai adaugi ceva pe langa ceea ce ai scris deja. Funda?
P.S. in romana se traduce Pe Langa Subiect sau cel putin asta trebuie sa insemne eu asa stiu. Fundita?
Post Scriptum. adica daca ai scris o scrisoare si ai uitat ceva, scrii la sfarsit P.S si adaugi ce ai uitat sa scrii. Funda?
CrEaTzZza întreabă:
StilSanatos întreabă: