| Laurik800 a întrebat:

Ce semnifica P. S? Nu stiu si tot vad ca se foloseste acest P. S. Merci funda :X

39 răspunsuri:
| Pinkstar25 a răspuns:

P.S = Post Scriptum

| Rossey a răspuns:

P.S. inseamna un mesaj pe care il adresezi cuiva.

| MissDelevingne a răspuns:

P.S.=Post Scriptum
Pui la sfarsit cand ai uitat sa zici ceva in continutul mesajului.

De exemplu:" P.S. Te rog nu uita de mine..."

Sper ca te-am ajutat! happy

O zi frumoasa!

| Scândură a răspuns:

P.s: postscript, post scriptum.
Se pune de obicei intr-o scrisoare/text, daca ai uitat sa scrii ceva din ea, sau mai nou daca vrei sa mentionezi ceva, pui jos dupa text, fiindca iti sare mai repede in ochi!

| addict a răspuns:

Propozitie secundara
Ana are mere si se duce cu ele la bunica.

| BMW200 a răspuns:

Photoshop

| Bossulet a răspuns:

PS = pe scurt (Post scriptum ) sau apropohappy. Funda?

| Mia999 a răspuns:

Pe scurt

sau post scriptum(in latina)
:*
fundiza?happy

| Carrie a răspuns:

P.S se foloseste de obicei la scrisori si inseamna post scriptum. Daca ai terminat o scrisoare de scris si te-ai semnat dar ai uitat sa mentionezi ceva, folosesti P.S. happy

| express11 a răspuns:

Post scriptum.adica daca mai ai ceva de scris, scrii in post scriptum

Răspuns utilizator avertizat
| kidda_7634 a răspuns:

P.S - Post Scriptum, el se foloseste la sfarsitul unor texte etc. pentru a mentiona un lucru nescris in text sau pentru a explica ceva din text.

| FashionDistinct a răspuns:

Post Scriptum

| biancutsa_7385 a răspuns:

Post scriptum pe scurt.este un fel de apropo. funda?

| vladuu97 a răspuns:

P.S inseamna Post Scriptum, si este folosit mai des in scrisori, cand ai uitat sa i spui ceva, scrii la fundu scrisorii P.S sa vada si mesajul, nu i cine stie ce

| Sunnyツ a răspuns:

Înseamnă ''post scriptum''. Dacă într-un mesaj uiţi ceva, poţi pune la final un post scriptum şi spui ce ai uitat. In romana P.S. = Pe scurt

| Smiley a răspuns:

P.S.=Post Scriptum. Funda?

| devine a răspuns:

Post Scriptum aka "dupa scris"; cand iti amintesti ca ai uitat sa scrii ceva intr-un text (scrisoare etc), pui la sfrasit P.S.: si scrii

| RaluuRaluu a răspuns:

P.S. *Gen : "Nu uita ". Mai multe explicatii nu stiu ce sa-ti dau. Vine din limba Engleza kiss

| ancutzika27 a răspuns:

POST-SCRIPTUM-Text care se adaugă uneori la o scrisoare, după terminarea și iscălirea ei.

| LoadedGun a răspuns:

La scrisori in general daca mai vrei sa adugi o idee ce nu are legatura cu textul scrii P.S. adica post scriptum ai putea traduce ( as putea adauga sau vreau sa mai spun ca... ) Eu il folosesc destul de des whistling

Sper ca te-am ajutat :* Cya

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

P.s. il folosesti atunci cand uiti ceva de ex: Buna Laurik800 ce mai faci? p.s. astazi te-am cautat.cam asta e

| SMaricel a răspuns:

De exemplu cand ai uitat sa zici ceva pui P.S Si scrii ce ai uitat
P.S- Post Scriptum

| andrutzzzzza a răspuns:

P.s =post scriptum se foloseste de obicei la scrisori atunci cand uiti sa scrii ceva ex:p.s.:am uitat sa spun vine si maria cu noi... funda!

| Marcus_7920 a răspuns:

P.S.vine de la play station adica statia de joc

| Bi3 a răspuns:

Post Scriptum
Ps = apropo
De obicei se pune la sfarshitul unui "text" cand ai uitat de adaugat ceva.

| Summer5505 a răspuns:

P. S. inseamna Post Scriptum. Se foloseste cand vrei sa mai adaugi ceva pe langa ceea ce ai scris deja. Funda?

| Nuimicitinumele a răspuns:

P.S. in romana se traduce Pe Langa Subiect sau cel putin asta trebuie sa insemne eu asa stiu. Fundita?

| IL03ELO a răspuns:

Post Scriptum. adica daca ai scris o scrisoare si ai uitat ceva, scrii la sfarsit P.S si adaugi ce ai uitat sa scrii. Funda?

| uN23 a răspuns:

POST-SCRIPTUM s.n. Adaos (ocazional) la o scrisoare după semnătură.