| Laurik800 a întrebat:

Ce semnifica P. S? Nu stiu si tot vad ca se foloseste acest P. S. Merci funda :X

39 răspunsuri:
| Angelofdarkness862 a răspuns:

P.s.>post scriptum adica in romana inca ceva

| BooKzOr a răspuns:

Post Scriptum adica P.S il pui la sfarsitul unui mesaj, cand ai uitat sa spui ceva.
Sper ca te-am ajutat!

| trifescugabriela a răspuns:

Postum scriptum! Il pui atunci cand mai ai ceva de spus si nu are legatura cu textul sau scrisoarea facuta! Ex: in text zici de o rasa de caini si dai explicatii si tot ce trebuie sa stii de acea rasa si la sfarsit pui P.S. Adica ceva gen: am eu un caine de aceasta rasa vil dau, sau va pup si sper sa va placa, sau ceva gen: nr meu de tel daca il vreti. Asta inseamna P.S.

| bianca1598 a răspuns:

P.S = pe scurt.Cand ii scrii cuiva scrii la sfarstit p.s:te iubesc sau imi e dor de tine... funda?

| liiaa a răspuns:

De exemplu scrii o scrisoare sau altceva.scrii P.S =post scriptum si scrii ce ai uitat sa scrii in scrisoare

| LalaMarye a răspuns:

P.s. se scrie de obicei la sfarsitul scrisorilor atunci cand ai uitat sa spui ceva sau cand vrei sa spui ceva special, cum ar fi:
P.S. I love you (asta mi-a trecut prin minte si e un film)

| PrettyLitlleLiar a răspuns:

P.S e post scriptum si se foloseste atunci cand ii scrii cuiva un text si la sfarsit dupa incheiere ti.ai dat seama ca ai mai vrut sa scrii ceva si at folosesti acest P.Swinking. ex: P.S te iubesc... FUNDA?batting eyelashes :-x

| AFR81 a răspuns:

Post Scriptum.

| Progeniturã a răspuns:

Du-te la scoala