| sopranaCadaverica a întrebat:

Ce ziare din America si Anglia nu sunt de incredere? Ma intereseaza cele pline de fake news si teorii tampite precum mumiile de la Nasca.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu sunt de încredere ca să ce? Sunt mii de ziare.

| RoCkKiD a răspuns:

Probabil sute dacă nu mii, nu situ ce ce ai impresia ca stie cineva toate ziarele din US ca e un continent intreg cu agentii la nivel national, statal si pe orase. Dintre cele mai cunoscute e The Sun in UK si Fox in America. Astea le poti ignora cu totul.

| DarthNiger a răspuns:

Nu cunosc prea multe ziare insa iti pot spune unele cele mai cunoscute pe care le stiu, primul este Wall Street Jurnal, personal nu am citit multe articole, mi s-a parut ca este un ziar foarte bun din ce am auzit, asta pana cand cei de la Wall Street Jurnal au intrat in conflict cu youtuber-ul popular Pewdiepie si l-au acuzat ca promoveaza neo-nazismul si ca e nazist, ceea ce era total fals si prostesc, au facut multe articole pe acest subiect si au incercat sa il denigreze cat s-a putut de mult, insa nu au reusit, de cand cu acel incident mi-am schimbat parerea total despre ei si nu ii mai consider de incredere, iar al doilea ziar este Buzzfeed News, nu am citit nimic de la ei insa acestia au si un canal de Youtube unde abordeaza diferite subiecte, problema este ca unele din acele subiecte sunt jignitoare care aduc insulte la adresa barbatilor, albilor si asa mai departe, au facut videoclipuri in care au vorbit despre cum barbatii sunt niste nemernici si profita de femei si sunt foarte toxici mai pe scurt, cum ca albii sunt foarte rasisti impotriva negrilor, despre feminismul extremist si ca femeile sunt inferioare barbatilor si asa mai departe, lucruri total false pline cu propaganda care instiga lumea la ura, daca nu ma insel si ei au avut altercatii cu Pewdiepie, deci presupun ca nici ziarele lor nu sunt prea adevarate, acum nu incerc sa te influentez sau ceva, insa pur si simplu asta e parerea mea despre aceste ziare, eu unul nu le mai citesc din cauza acestor intamplari.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ce mumii la Nazca breh? Alea sunt desene.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TMZ... Nu e ziar, e site. E plin de fake news, cancan, țigănie.

| sopranaCadaverica explică (pentru RoCkKiD):

Eu am cerut cateva din cele mai cunoscute, nu cate zee din fiecare tara. laughing credeam ca se subintelegea asta

| sopranaCadaverica explică (pentru sadrian46):

Ca sa fie citite/credibile. Nu pentru asta e un ziar? Informatie?
Si stiu si eu ca sunt mii.eu voiam doar cateva exemple nu o ierarhie intreaga.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Nu, sunt pentru cafeaua de dimineață, când, ca să nu fii obligat să gândești, citești ziarul.

| mihai69 a răspuns:

Din GB, toate tabloidele, fără excepție.
Din US... habar n-am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-as zice dar trebuie sa inveti limba intai