Nu se ''crede'' in evoulutia omului e un drac de fapt in ***, fie ca tu constientizezi sa nu, ea tot a avut loc.
Nu, ateii nu cred in viata de dupa moarte cum nu cred ca nici sufletul nu exista.
Nu ar avea sens nici daca ar exista o divinitate, asta nu-i un drac de joc.
Ai dreptate, daca ar exista o divinitate nu ar avea de lucru decat sa aiba treaba cu ce facem noi? adica sa ne mai dea iar viata! deci ca sa inteleg nici tu nu crezi in viata dupa moarte, nu?
As constientiza faptul ca exista viata dupa moarte daca ar exista dovezi. Personal as vrea sa existe.
Da? nu fii asa de sigur, stai sa-ti explic sa presupun ca ar exista rai si iad desi nu! daca ajungi in iad mai bine nu mai traiesti deloc 2 sa presupunem ca exista reincarnare daca ajungi undeva unde o sa fii sclav sau n-ai ce manca? mai bine sa se termine asa pentru ca nu stii ce urmeaza! am dreptate?
Nu mai iesi maine din casa. Daca o sa te loveasca o masina? Daca o sa te mutileze un caine pe strada?
''Cei care cred in evolutie'', ai trait in pestera pana acum? Evolutia chiar a avut loc, sunt si dovezi, spor la cautat pe google. Si da, ateii nu cred in viata dupa moarte.