anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao! happy Cum e cu trenul? Scoala ne pune la dispozitie o vacanta gratuita de 7 zile la mare gratuit pentru olimpici si ne trimite cu trenul acolo... Eu nu am fost niciodata si am ceva totusi de mers sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cel mai bine sa mergi asa la mare. Oricum ai trenuri confortabile si rapide de la Suceava spre litoral. E mai bine decat cu masina.

13 răspunsuri:
| al3xander a răspuns:

La noi e horror, in alte tari civilizate e cum trebuie.

| Maravilla a răspuns:

Ca cu tramvaiul numai ca ai incaperi in care sa stai.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este plăcut cu trenul, felicitări pentru munca depusă și rezultatele obținute.
Vacanță plăcută.
Pa, pa.

| MarioRadulescu a răspuns:

Foarte placut mai ales daca ai colegi de compartiment draguti happy ia-ti apa si ceva de mancare pe drum, vagonul restaurant e scump rau

| RockPassion94 a răspuns:

Heiwinking
E fain cu trenul, mie-mi place foarte mult.
Cu cat mai mult, cu atat mai bine big grin Vezi peisaje pe care mergand cu masina nu ai avea ocazia sa le veziwinking
Profita de asta happy
Drum bun si distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RockPassion94):

Ma cam indoiesc ca o sa ma bucur de vacanta asta... laughing Dar ma rog, macar e gratuita...

| amuitat a răspuns:

Eu zic ca e fain dar nu-i fain noaptea cand te culcilaughing dar ori cum prifita de ea eu m-as duce.big grin

| RockPassion94 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde atata pesimism?
E o excursie, te vei distra cu siguranta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne apara si pazeste... laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ehh. M-ai cercetat ceva vreme nu? big grin Am auzit ca e asa si asa despre confort... + ca viteza e nasoala big grin Dar ma rog... E moca laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RockPassion94):

Petru ca nu sunt obisnuit cu trenul si nici cu statiunea navodari in care cine stie unde stam si ce mancam... Dar nisip + muuulta apa =

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Acum nu ne comparam noi cu japonezii care au trenuri cu peste 500 km/h. In Romania InterCity e mai degraba InterCaruta. Insa, e cel mai sigur mijloc de transport terestru. Asta e, la noi infrastructura e jalnica, mai ales ca sunt furturi mereu. Confortul e totusi decent, zic eu, la ce stiu ca circula pe relatia asta. Dar o sa prinzi sectiuni in care vei atinge in cel mai bun caz 140 km/h(in apropiere de Constanta, linie modernizata recent, dar des vandalizata), iar in altele restrictii cu 15-30 km/h. Si faci vreo 10 ore cel putin. Compunerea e facuta la momentul actual cu vagoane din seriile 19-80(cls1), 20-49(cls2) si vagoane de dormit. In statia Marasesti se ataseaza cu o grupa de la Iasi care are vagoane mai bune (21-31 cls2, 11-31 cls1). Dar banuiesc ca n-o sa fie prea libere locurile si o sa stai in grup cu cineva in tren, deci vei ramane prin vagoane 20-49 pana la destinatie cel mai probabil. Cauta poze pe Google. Asta asa ca idee.
Altfel, vagoane mai bune(moderne) ar fi fost daca ati fi mers la Bucuresti si de acolo ati fi schimbat trenul pentru Constanta. Insa ma gandesc ca veti lua singurul tren direct (IR 1856-1862).

| RockPassion94 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te vei obisnui happy Nu-ti mai face atatea griji, o sa fie bine.