Bună.
Este plăcut cu trenul, felicitări pentru munca depusă și rezultatele obținute.
Vacanță plăcută.
Pa, pa.
Foarte placut mai ales daca ai colegi de compartiment draguti ia-ti apa si ceva de mancare pe drum, vagonul restaurant e scump rau
Hei
E fain cu trenul, mie-mi place foarte mult.
Cu cat mai mult, cu atat mai bine Vezi peisaje pe care mergand cu masina nu ai avea ocazia sa le vezi
Profita de asta
Drum bun si distractie placuta!
Ma cam indoiesc ca o sa ma bucur de vacanta asta... Dar ma rog, macar e gratuita...
Eu zic ca e fain dar nu-i fain noaptea cand te culci dar ori cum prifita de ea eu m-as duce.
De unde atata pesimism?
E o excursie, te vei distra cu siguranta
Ehh. M-ai cercetat ceva vreme nu? Am auzit ca e asa si asa despre confort... + ca viteza e nasoala Dar ma rog... E moca
Petru ca nu sunt obisnuit cu trenul si nici cu statiunea navodari in care cine stie unde stam si ce mancam... Dar nisip + muuulta apa =
Acum nu ne comparam noi cu japonezii care au trenuri cu peste 500 km/h. In Romania InterCity e mai degraba InterCaruta. Insa, e cel mai sigur mijloc de transport terestru. Asta e, la noi infrastructura e jalnica, mai ales ca sunt furturi mereu. Confortul e totusi decent, zic eu, la ce stiu ca circula pe relatia asta. Dar o sa prinzi sectiuni in care vei atinge in cel mai bun caz 140 km/h(in apropiere de Constanta, linie modernizata recent, dar des vandalizata), iar in altele restrictii cu 15-30 km/h. Si faci vreo 10 ore cel putin. Compunerea e facuta la momentul actual cu vagoane din seriile 19-80(cls1), 20-49(cls2) si vagoane de dormit. In statia Marasesti se ataseaza cu o grupa de la Iasi care are vagoane mai bune (21-31 cls2, 11-31 cls1). Dar banuiesc ca n-o sa fie prea libere locurile si o sa stai in grup cu cineva in tren, deci vei ramane prin vagoane 20-49 pana la destinatie cel mai probabil. Cauta poze pe Google. Asta asa ca idee.
Altfel, vagoane mai bune(moderne) ar fi fost daca ati fi mers la Bucuresti si de acolo ati fi schimbat trenul pentru Constanta. Insa ma gandesc ca veti lua singurul tren direct (IR 1856-1862).
Te vei obisnui Nu-ti mai face atatea griji, o sa fie bine.
octa2021 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: