Buna, mi-am luat si eu aceasta masina de curand, dar firma nu a dat si niste instructiuni. Am apelat la cineva care se stie la masini de cusut si mi-a aratat cum se pune ata insa eu nu reusesc sa pun papiota de jos. Cea de sus e simplu, se baga ata in ac din exterior spre interiorsi apoi se trece prin crapatura aceea de la piciorus spre stanga.
Draga mea, e simplu il lasi liber scos afara si el soase atunci cind incepi activitatea
Si inca ceva bateriile nu tin mult, sa nu te speri, oricum iti trebuie un adaptor
E simplu o scoti afara ii pui capacelu transparent si atunci cand incepi activitatea se trage ea singura.
Ce e rau ca se termina repede bateriile, si atunci esti obligat sa-ti cumperi adaptor.
Da, eu mi-am luat si adaptorul ca m-am gandit ca va fi greu cu bateriile. Am reusit si am gasit si solutia la problema cu ata. A fost greu pana i-am dat de cap. Orium sper sa ma descurc sa cos mi se pare o treaba interesanta. Daca doresti sa vb mai mult despre croitorie aur_fan@yahoo.com e id-ul de mess
Buna ziua! am si eu o masina de cusut portabila sewing machine si am probleme cu ea! nu imi scoate ata si nu coase...ma poate ajuta si pe mine cineva? va rog frumos ca mi-a scos peri albi in cap
Ai rezolvat problema? ajuta.ma si pe mine ca am aceeasi problema
Madalina68 întreabă:
adalove25 întreabă: