anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu aceasta problema? " Ce cantitate de permanganat de potasiu se afla intr-un volum de 500 ml solutie, daca la titrarea a 5 ml solutie acid oxalic de concentratie 0, 01 N si factor F=1, s-au folosit 4, 9 ml solutie permanganat? M acid oxalic=126, M permanganat=158. In ce mediu are loc aceasta reactie? Scrieti ecuatia reactiei." Funda

3 răspunsuri:
| loly7635 a răspuns:

În caz că nu ai citit : In atentia elevilor/studentilor: Nu acceptam intrebari prin intermediul carora incercati sa va rezolvati temele pentru acasa sau temele de vacanta. Cei care nu vor respecta acest aspect risca sa fie sanctionati prin stergerea/ suspendarea contului. O seară frumoasă!

| Negru_Dragos_1992 a răspuns:

De ce nu poate sa raspunda nimeni la asa ceva? La intrebari de genu sa nu raspunda nimeni dar la intrebari de alea idioate gen "mi-am bagat un pix in p.z.a. oare o sa fac copii albastri?" sa raspunda toti. Alea sunt intrebari normale! bravo. Nu ma intereseaza ca imi veti bloca contul sau il veti sterge... putin imi pasa. dar incercati si voi sa dati importanta la intrebarile inteligente! Parca site-ul se cheama "toti pentru unu"....se pare ca nu este asa!winking

| Negru_Dragos_1992 a răspuns (pentru loly7635):

laughing buna asta! sper sa publice cineva aceea ce am postat si sa citesti si tu!