anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Citisem undeva pe net pe blogul unui barbat ce spune ca el nu se poate angaja deoarece a intrat mai demult in spital pe ceva legat de alchol iar când vrea sa se angajeze acel lucru ii pătează imaginea, parca ca a fost internat in spital acum 2 ani pentru intoxicație etanolica, coma alcholica nu mai stiu exact pentru ce zicea, din câte stiu nu e posibil așa ceva, la angajare nu este solicitat nici un document privind asta... eu nu am fost niciodată angajat, exista un document când te angajezi in care scrie lucrurile de genu? Mi se pare puțin penibil și din câte stiu fisele medicale sunt confidențiale

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand m.am angajat la RATBV pe bus si in trecut la codreanu unde am stat o zi si mi.am dat demisia laughing in fisele medicale specifica daca fumez sau consum alcool. Nu e problema pentru angajator daca vede ca angajatul e consumator de alcool dar daca vede ca e mai grav de atat nu e bine, asa si cu acel cazier judiciar ai infractiuni nu te angajeaza nimeni.

| mgtow a răspuns:

Alt caz in Anglia dupa interviul de angajare cand am mers a 2º zi sa dau proba de condus mi.au facut test de alcoolemie si test antidrog prin saliva firma trebuie sa stie ce sofer angajeaza pe tir cum am fost eu angajat altfel nu stie cu cine are de-a face. Altii erau drogati si nu ia angajat sau prin nimereala ia prins in control si afara

| Atim a răspuns:

O fi istoricul medical confidențial, dar unii angajatori cer înainte de angajare o adeverință medicală de la medicul de familie care să dovedească (virgulă) că ești apt (în special daca locul de munca implică efort fizic), după angajare, se face medicina muncii (dacă de contează angajatorul, dacă plătești tu, o poți face și înainte). Laa medicina muncii ți se face si examinare psihologica, si de acolo pot reieși treburi. Apoi, cam toți cer cazier (pentru câțiva e de ajuns o declarație pe propria răspundere care sa ateste ca nu ai fapte penale). Dacă in perioada de alcoolism persoana respectivă a comis fapte penale sub influență va apărea. E greu să ascunzi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu ma refer la asta... omul acela zicea ca acum 3 ani a fost in coma alcholica/intoxicație etanolica, de atunci nu mai băuse.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu e vorba de asta... el nu consuma alchol Și nu fumează, a spus ca a intrat in spital pentru intoxicate etanolica/coma alcholica acum ceva timp in baza de date a spitalului scrie asta

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Istorialu e de neuitat. Daca da spaga ii sterge mentiunea sau eu face un informatician priceput mai curata