| ElenaDabija a întrebat:

Colegiul economic Hermes din bucurești are cămine pentru basarabeni? Dau funda

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Iar ne minți cu nerușinare? spuneai că vrei in Baia mare!

| sierra1 a răspuns:

Du-te și fă spam la tine la Bălți sau chișinău sau unde vrei dar nu aici!

| sierra1 a răspuns:

"cămine pentru basarabeni" - da ce vă face pe voi așa speciali că vrei cămin separat?

ești extraterestru sau ce?

| ElenaDabija explică (pentru sierra1):

Da cât de frustrată ești! Am întrebat pur și simplu, pentru că unii poate au domiciuliu în Iași și nu au nevoie de cămine, însă basarabeni au nevoie și de aia am întrebat, Nu e ca și cum aș avea ceva cu românii

| ElenaDabija explică (pentru sierra1):

Da Doamne! Am dreptul sa ma interesez de toate și la care îmi place depun documentele, dacă e să fiu acceptată bine, dacă nu pot sa aplic la altul și deja la care sunt acceptată.Te deranjează întrebările mele LIBER poți să nu-mi răspunzi

| Anuket a răspuns (pentru sierra1):

Ai întrecut-o cu spamul.

| sierra1 a răspuns (pentru Anuket):

Dragă personificare/zeița Nilului, dacă ai fi atent/ă ai observa cum bate câmpii.
Există niște normative clare in sensul ăste pe care voit le ignoră, doar așa, că n-are altceva de făcut.

Și asta, e doar așa, dacă cumva (vrei să) ințelegi...

Zi ce dorești, nu schimbă cu nimic faptul că ai tot spamat, cum fac și eu acum. Poți să-i dai ignor, s-o raportezi, ai și alte soluții decât să te iei de un lucru pe care-l faci și tu, dragă munte, ești cam vulcanic.

| sierra1 a răspuns (pentru Anuket):

Eu cred că tu acum, deraiezi

Eu zic să te uiți la ce faci. Spamezi continuu, nu dai răspunsuri în legătură cu întrebările și zici că lumea are probleme. Dacă nu ai viață, asta nu-i problema mea.

Întrebări similare