Placa aia video o am si eu este ok, imi duce binisor jocurile la pretul ei si nu se incalzeste foarte tare.
PS: Intel Celeron este modelul procesorului, nu a placii de baza, si nu cred ca vor aparea probleme de compatibilitate deoarece nu este un procesor extrem de vechi ti0as recomanda ca atunci cand mai faci banuti sa-l schimbi cu un dual core.
Poi cam orice placa video ar trebui sa se potriveasca, nu exista atatea socketuri ca la procesoare de exemplu.
Dar ca fi sigur, spune-ne ce placa de baza ai si ce placa video vrei sa-ti cumperi.
Orice placa video ti se potriveste, atata timp cat e compatibila cu placa de baza.
Pai iti trebuie o placa video compatibila cu placa de baza, si in caz ca vrei sa joci jocuri care au nevoie de o placa video buna cu multa memorie eu iti sugerez o nVidia GTX sau un GeForce ( GTX-ul este scump dar foarte buna )
Daca am sti ce placa de baza ai(mai bine toate componentele pc-ului) ti-am recomanda ceva bun.Asa vi si ne intrebi pe noi daca ti se potriveste orice, de parca am sti totul despre tine.Zi niste detalii si te putem ajuta.Craciun fericit.
Placa video pe care vreau sa o cumpar: Gigabyte nVidia GeForce GT630, 2048MB, GDDR3, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E
Placa mea de baza: Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
Placa de baza: Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
Procesor:Intel Celeron CPU 2.80 GHz
Memorie rami:2048 mb Kingmax
DeeaLoVe012 întreabă: