Domnule Adrian pai daca psihologu asta mi-a trimis telepatic "vezi ce scrii " asta se ocupa cu smecherii din astea, asta zicea si imi povestea mie de puteri din astea iar eu v-am intrebat daca poate dopar sa ma influenteze (ca nu faci ) sau sa iti si dea cu stari depresive? ca i-am zis ca taica-su era betivan.
Iau zoloft, e bine ca iau m-a m-ai ajutat, eu merg pe mana medicului intr=un final a zis ca nu are cesa=mi faca psihologu cu puterile alea ale lui, merg pe mana medicului ca nu degeaba are 11 ani de facultate, dar va jur ca psihologu asta se ocupa cu marlanii din astea, ala daca te vede iti zice si cate ore muncesti pe zi, ala tine evidenta la fiecare om ce face cum si la ce ora.
Asta este experiența ta de viață. Eu sunt fizician și studiez aceste fenomene de 53 de ani și îți spun din nou. Una este fenomenul real și alta este interpretarea lui exagerată, de care se pare că ai parte.
Aceeasi sanse se aplica si la calugarii din Israel unde am fost? eu nu am nimic cu nimeni decat daca se ia cineva de mine, dar eu stiu care ce puteri si ce vrea sa faca, multumesc frumos pentru raspuns, dar nu ati raspuns poate sa iti dea (sansa aia de 1milion) o stare depresiva asa scurta? sau pe termen lung? adica scurta sa o stare pe moment?
Domnule Adrian dar eu m-am dus si la psihiatru si psiholog si nu am vrut sa recunoasca ca exista telepatia, e secret de asta? dar banuiesc ca cei mai multi din ei stiu.