| AYKSSSSSSS a întrebat:

Credeți că e ceva cu site-ul
https://www.platnijopros.ru/?
Este un site în limba rusă (puteți da cu google translate) care pretinde că poți face bani gratis, doar făcând sondaje pe el. Eu am făcut deja 7000 de ruble rusești (aproape 400 de lei) și cei de la site deja mi-au trimis un email în care îmi cereau datele pentru trimiterea banilor. Ar trebui să ajungă luni, dar am puține emoții, să nu fie scam.
Oricum din câte am înțeles site-ul este foarte foarte bun, poți face bani foarte ușor. Sper să nu fie un scam sau ceva și sper să primesc banii, dar oamenii din spatele site-ului par oameni de cuvânt.
Din păcate acest site nu este foarte cunoscut în Europa, dar cică mulți ruși s-au îmbogățit prin această metodă și tocmai de aceea vor să rămână secret.
Singura problemă este că trebuie plătită la început o taxă de încredere, ieftină de doar 1000 de ruble (aproximativ 55 de lei), dar eu zic că merită, pentru că unii oameni pot face câte 10000 de ruble săptămânal din acest site. Acum nu știu sigur cât de legit este, dar pot să îl recomand eu zic că merită încercat.
Fiecare face cum vrea, dar sunt curios, voi credeți că îmi voi primi cele 7000 de ruble?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Eu cred ca dai 55 de lei degeaba si primesti o teapa.

1 răspuns:
| AYKSSSSSSS explică (pentru Wr3nch):

Sper să nu fie cazul.